Szabó-Thomka Hanna megmutatta szerelmét – Fotó

fotó szerelem Szabó-Thomka Hanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary Kihívó csapatának sztárja, Szabó-Thomka Hanna megmutatta szerelmét.

Egy esküvőn járt az Exatlon sztárja, aki ez alkalomból megmutatta jóképű szerelmét. Sőt azt is elárulta, hogy ő volt az a szerencsés, aki elkapta a menyasszony csokrát.

"Újra itt! Régen osztottam meg Veletek bármit, de pihentem egy kicsit így nyár végére, nagyon élveztem, de már hiányoztatok. Egyik legjobb barátnőm férjhez ment, majd én megszereztem a csokrot, mára több nem is kell!" - írta fotója mellé Hanna.

Ada elárulta, mit fog csinálni Németországban: dolgozni szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20190829-ada-elarulta-mit-fog-csinalni-nemetorszagban-dolgozni-szeretne.htmlNem híve a távkapcsolatnak Ada, ezért ikerfiaival összecsomagolnak és egy időre Németországba költöznek. A szerelmes műsorvezető azt is elárulta, mik a tervei új otthonában.TV + SztárokOrigoHorváth Tamás és szerelme az ágyból szelfiztek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-horvath-tamas-es-szerelme-az-agybol-szelfiztekfoto.htmlHorváth Tamás ágyban fekve készített szelfit, miközben felesége békésen aludt mellette.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelin és Zsolti összeomlottak - interjúhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-azsia-expressz-2-gaspar-evelin-es-zsolti-osszeomlottak-interju.htmlFolyamatosak a kalandok az Ázsia Expresszben, de az, hogy egy párosnak egy véletlen balszerencse hátráltassa a játékát, senki nem gondolta volna. A Gáspár család így járt. Erről mesélt nekünk Evelin. TV + SztárokOrigoSzécsi Pál miatt szakított Szűcs Judith és Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-szecsi-pal-miatt-szakitott-szucs-judith-es-delhusa-gjon.htmlKiderült, hogy Szécsi Pálért hagyta el annak idején Delhusa Gjont Szűcs Judith. TV + SztárokOrigoRubint Réka elárulta, Norbi szívműtétje teljesen megváltoztatta az életükethttp://www.life.hu/sztarok/20190829-rubint-reka-elarulta-norbi-szivmutetje-tejesen-megvaltoztatta-az-eletuket.htmlRubint Réka elárulta, sorsfordító hatással volt az életükre Schobert Norbi szívműtétje. TV + SztárokOrigoHódi Pamela kiakadt Demcsák Zsuzsárahttp://www.life.hu/sztarok/20190829-hodi-pamela-kiakadt-demcsak-zsuzsara.htmlEzúttal Hódi Pamela akadt ki Demcsák Zsuzsára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.