Ázsia Expressz: tovább nő a feszültség Demcsák Zsuzsa és játékostársai között

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
vita Demcsák Zsuzsa Ázsia Expressz Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa kijelentette, nem szimpatikus neki Janicsák Veca. Szerinte az énekesnő csúnyán bánik a férjével.

Egyre nő a feszültség az Ázsia Expressz játékosai között, és a konfliktusok egyik szereplője rendre Demcsák Zsuzsa. Nemrég Hódi Pamela akadt ki a tévésre, majd Janicsák Veca nehezményezte, hogy nem köszönt neki vissza.

Demcsák Zsuzsa most a Borsnak kifejtette, valóban nem szimpatikus neki az énekesnő, aki szerinte nagyon csúnyán bánik a férjével.

Én azt gondolom, nem nekem, hanem Vecának kéne magába néznie! Olykor nagyon csúnyán bánt a férjével a forgatáson, és ez nekem nagyon nem tetszett. Egy nő ne beszéljen, ne bánjon így a párjával. Az eddigi adásokban még nem bukott ki, de ami késik, nem múlik, majd látni fogja mindenki, miről beszélek. Más bajom nincs Vecával. A visszaköszönés elmaradása pedig nem volt tudatos. 40 fok volt, el voltam foglalva a feladattal, észre sem vettem, hogy összefutottunk" – nyilatkozta.

Demcsák Zsuzsa Forrás: Televíziós Újságírók Díja

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.