Elképesztő összeget keresett a nyáron Majka és csapata

gázsi koncert Majka kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors úgy tudja, hogy Majka bulinként 3,5 millió forintot kér, amiből 23 munkatársát is kifizeti.

Majka nem titkolja, hogy mennyit keres. Pár napja egy hosszabb interjúban a bevételeiről is mesélt. Aki szeretné, hogy Majka és csapata nála lépjen fel, annak 3,5 millió forintot, plusz az útiköltséget kell fizetnie. Ezzel az árral a legdrágább hazai fellépők közé számítanak. Azt is megválogatják, hogy hol lépnek fel. A gázsi azért ennyi, mert 24 fős stábbal utaznak mindenhova, öt teherautónyi cuccal. Azért ragaszkodnak ennyi mindenhez, mert el akarják kerülni a kamuhangosítást.

Majka és csapata közel 100 milliót keresett a nyáron Forrás: Majka Instagram


A lap szerint Majka júniusban hat, júliusban tizenegy, augusztusban tíz nagykoncertet adott. Ez összesen 94,5 millió forintot jelent. Egy névtelenül nyilatkozó, népszerű hazai zenész elárulta, hogy általában az kapja a pénz hetven százalékát, akinek a nevére jegyet vesz a közönség, de minden zenekarnál más a szokás.

Majkának azonban nem csak a bulikból van bevétele. Az ózdi hős a TV2 műsorvezetője, szerződései azonban titkosak, nem tudni, mennyit keres. Szép pénzt hoz még a YouTube-csatornája is, és a közösségi oldalain megjelenített reklámok is jól fizetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.