Ezért szakított Katie Holmes és Jamie Foxx: durván megalázták a színésznőt

Forrás: Getty Images -
megalázás Katie Holmes szakítás Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
6 év után szakított egymással Katie Holmes és Jamie Foxx. A színésznő szemmel láthatóan nagyon jól viseli a kapcsolat végét. Kiderült, miért...

Katie Holmes és Jamie Foxx kapcsolata hosszú ideig titokban zajlott, ugyanis Katie nem merte felvállalni kapcsolatát Tom Cruise miatt a nyilvánosság előtt. Válása után ugyanis a szcientológia tanait követő világsztár olyan szerződést íratott alá a szépséges Katie-vel, ami arról szólt, hogy hosszú évekig nem jelenhet meg a nagyközönség előtt másik férfival.

Katie Holmes Forrás: Getty Images

Bár Katie és Jamie már szabadon szerethetnék egymást, kapcsolatuk mégis zátonyra futott. A szakítás hátterében pedig minden nő rémálma áll:

Jamie legalább ötvenszer csalta meg kedvesét a 6 év alatt

- írta meg az OK Magazin.

Nem is csoda, hogy Katie felszabadult lett a szakítás után, és nem emészti magát egy ilyen csalfa férfi miatt.

Most már biztos: hat év után szakított Jamie Foxx és Katie Holmes

Még tavasszal felröppent a hír, hogy Jamie Foxx és Katie Holmes szakított, ám nem sokkal később olyan fotók jelentek meg róluk, amiken kézen fogva turbékolnak a tengerparton. Azóta nem hallottunk róluk, egészen mostanáig.

Szülei és bátyja kísérik el Sarolta hercegnőt első iskolai napjárahttp://www.life.hu/sztarok/20190830-szulei-es-batyja-kiserik-el-sarolta-hercegnot-elso-iskola-napjara.htmlJövő héten elkezdi az iskolát Vilmos herceg és Katalin hercegné kislánya, Sarolta hercegnő. TV + SztárokOrigoKiderült, mit eszik György herceg az iskolábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-kiderult-mit-eszik-gyorgy-herceg-az-iskolaban.htmlKiderült, milyen főételek közül választhat György herceg az iskolában. TV + Sztárok--Ábel Anita kiakadt az őt bírálókon: közösségi oldalán vágott visszahttp://www.life.hu/sztarok/20190830-abel-anita-kiakadt-az-ot-biralokon-kozossegi-oldalan-vagott-vissza.htmlÁbel Anita megunta, hogy új párjával kapcsolatban a korkülönbség a téma. Közösségi oldalán hosszú posztban fejtette ki a véleményét.TV + SztárokOrigoElképesztő összeget keresett a nyáron Majka és csapatahttp://www.life.hu/sztarok/20190830-elkepeszto-osszeget-keresett-a-nyaron-majka-es-csapata.htmlA Bors úgy tudja, hogy Majka bulinként 3,5 millió forintot kér, amiből 23 munkatársát is kifizeti. TV + SztárokOrigoEgy szál fecskében sétálgat Jude Law – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-egy-szal-fecskeben-setalgat-jude-law.htmlElkészült Az ifjú pápa második évadának előzetese, amelyben Jude Law egy szál hófehér fecskében vonul. TV + Sztárok--Adás közben sírta el magát Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-adas-kozben-sirta-el-magat-bereczki-zoltan.htmlBereczki Zoltánt nagyon meghatotta egy jelenet a Sztárban sztár leszek! című műsorban, és elsírta magát. Kiderült, hogy a magánéletben is előfordul, hogy néha elpityeredik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.