Medencében szexizett Köllő Babett – Fotó

medence mell szexi Köllő Babett bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elakadt a rajongók szava Köllő Babett friss fotójától.

Köllő Babett egy meglehetősen merész fotót posztolt a közösségi oldalára. A csinos luxusfeleség egy medencében mártózott meg - látszólag meztelenül. A kezét a kebleihez tartja, így valóban úgy tűnik, mintha semmi sem lenne rajta.

Persze a szemfüles követők kiszúrták, hogy csalóka képről van szó, a víz alatt látszik egy kicsit, hogy bikinit visel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fotó : @szirmaiklari

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés,

Ázsia Expressz: tovább nő a feszültség Demcsák Zsuzsa és játékostársai közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190830-azsia-expressz-tovabb-no-a-feszultseg-demcsak-zsuzsa-es-jatekostarsai-kozott.htmlDemcsák Zsuzsa kijelentette, nem szimpatikus neki Janicsák Veca. Szerinte az énekesnő csúnyán bánik a férjével. TV + SztárokOrigoKiderült: fél évet töltött börtönben Bohos Kornél, az Ázsia Expressz 2. játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20190830-kiderult-fel-evet-toltott-bortonben-bohos-kornel-az-azsia-expressz-2-jatekosa.htmlA Blikk megtudta, hogy Bohos Kornélt 2017-ben tartóztatták le tiltott teljesítményfokozó szerekkel való visszaélés gyanújával. Hat hónapot volt előzetesben Debrecenben.TV + SztárokOrigoSzabó-Thomka Hanna megmutatta szerelmét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-szabothomka-hanna-megmutatta-szerelmet-foto.htmlAz Exatlon Hungary Kihívó csapatának sztárja, Szabó-Thomka Hanna megmutatta szerelmét. TV + SztárokOrigoAda elárulta, mit fog csinálni Németországban: dolgozni szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20190829-ada-elarulta-mit-fog-csinalni-nemetorszagban-dolgozni-szeretne.htmlNem híve a távkapcsolatnak Ada, ezért ikerfiaival összecsomagolnak, és egy időre Németországba költöznek. A szerelmes műsorvezető azt is elárulta, mik a tervei új otthonában. TV + SztárokOrigoRubint Réka elárulta, Norbi szívműtétje teljesen megváltoztatta az életükethttp://www.life.hu/sztarok/20190829-rubint-reka-elarulta-norbi-szivmutetje-tejesen-megvaltoztatta-az-eletuket.htmlRubint Réka elárulta, sorsfordító hatással volt az életükre Schobert Norbi szívműtétje. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika soha nem vágyott rá, hogy megismerje az édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190829-erdelyi-monika-soha-nem-vagyott-ra-hogy-megismerje-edesapjat.htmlErdélyi Mónika nem bánja, hogy apa nélkül nőtt fel, az édesanyja a mai napig mindenben mellette áll. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.