Nagy Feró most tisztázta 40 évvel ezelőtti botrányát

Fotó: Mudra László - Origo -
Beatrice koncert Nagy Feró botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 40 évvel ezelőtti botrányát tisztázta most Nagy Feró.

40 évvel ezelőtt az egyik fellépés után buszrongálással vádolták meg Nagy Ferót.

A Beatrice koncertjének befejeztével az elvonuló punk fiatalok erőszakos módon a közúti forgalmat akadályozták, az autóbuszon garázdálkodtak, és egyes tárgyakat megrongáltak" – idézte az akkori jelentést a Blikk.

Nagy Feró Fotó: Mudra László - Origo

A portál most megkereste az énekest, hogy mondja el, mi is történt akkor valójában.

Sejteni lehetett, hogy Pestről sokan jönnek, ezért járatsűrítést kérelmeztem, de a BKV irodaházában csak az ügyintézőig jutottam, aki elhajtott. Nagyon sokan voltunk, közel ezerötszázan, ezért a koncert végén kértem a közönséget, nyugodtan vonuljanak el, de arra nem számítottam, hogy az első busz elmegy mellettük. Utólag beszéltem a hangadókkal, és elmondták, a sofőr be is intett nekik. Így már megértettem, miért állították meg a következőt. Az esztelen rongálást elítélem, de nem csodálkozom, hogy dühösek lettek, és a buszt megették" - magyarázta Feró.

Mészöly Kálmán jól érzi magát, nyaralni készül feleségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-meszoly-kalman-jol-erzi-magat-nyaralni-keszul-felesegevel.htmlMészöly Kálmán végre jól érzi magát, és feleségével nyaralni készül. TV + Sztárok--Medencében szexizett Köllő Babett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-medenceben-szexizett-kollo-babett.htmlElakadt a rajongók szava Köllő Babett friss fotójától. TV + Sztárok--Ezt gondolja az úszók kapitánya Shane Tusuprólhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-ezt-gondolja-az-uszok-kapitanya-shane-tusuprol.htmlSós Csaba szerint Shane Tusupnak csupán Hosszú Katinka kiteljesedésében volt szerepe. TV + Sztárok--Elképesztő összeget keresett a nyáron Majka és csapatahttp://www.life.hu/sztarok/20190830-elkepeszto-osszeget-keresett-a-nyaron-majka-es-csapata.htmlA Bors úgy tudja, hogy Majka bulinként 3,5 millió forintot kér, amiből 23 munkatársát is kifizeti.TV + SztárokOrigoKiderült: fél évet töltött börtönben Bohos Kornél, az Ázsia Expressz 2. játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20190830-kiderult-fel-evet-toltott-bortonben-bohos-kornel-az-azsia-expressz-2-jatekosa.htmlA Blikk megtudta, hogy Bohos Kornélt 2017-ben tartóztatták le tiltott teljesítményfokozó szerekkel való visszaélés gyanújával. Hat hónapot volt előzetesben Debrecenben.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Horváth Gréta és párja, Dávid alaposan összevesztek - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-azsia-expressz-2-horvath-greta-es-parja-david-alaposan-osszevesztek-video.htmlLassan minden páros átesett az első összezörrenésén, pedig még csak két napja rajtolt el az Ázsia Expressz második szériája. Ezúttal Horváth Grétáéknál szakadt el a cérna. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.