Nyolc hónapos várandósan, egy szál bugyiban mutatta meg a pocakját Amber Rose

terhesség babapocak Amber Rose várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta kerekedő babapocakját a nyolcadik hónapban járó Amber Rose.

Az amerikai modell, Amber Rose jelenleg a második gyermekével várandós, és a korábban megszokott merész stílusát a várandósság alatt is megőrizte. Ezúttal például méretes babapocakot villantott úgy, hogy alig visel valamit.

Csupán egy top és egy bugyi van rajta, miközben a székben ülve terpeszt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#ad When ur 8 months Pregnant but Hoe is still life ‍♀️ @mattecollection

Amber Rose (@amberrose) által megosztott bejegyzés,

Ördög Nóra soha nem volt féltékeny amiatt, hogy férje meztelen nőket fotózhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-ordog-nora-soha-nem-volt-feltekeny-amiatt-hogy-ferje-meztelen-noket-fotoz.htmlHázasságáról vallott Ördög Nóra: elárulta, nem zavarja, hogy férje munkája során meztelen nőket fotóz. TV + SztárokOrigoFodrászával posztolt összebújós fotót Palvin Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20190830-fodraszaval-posztolt-osszebujos-fotot-palvin-barbi.htmlPalvin Barbiról olyan friss fotók készültek, amelyen nem a párját ölelgeti, hanem egy másik férfit. TV + Sztárok--Szülei és bátyja kísérik el Sarolta hercegnőt első iskolai napjárahttp://www.life.hu/sztarok/20190830-szulei-es-batyja-kiserik-el-sarolta-hercegnot-elso-iskola-napjara.htmlJövő héten elkezdi az iskolát Vilmos herceg és Katalin hercegné kislánya, Sarolta hercegnő. TV + SztárokOrigoKiderült, mit eszik György herceg az iskolábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-kiderult-mit-eszik-gyorgy-herceg-az-iskolaban.htmlKiderült, milyen főételek közül választhat György herceg az iskolában. TV + Sztárok--Nagy Feró most tisztázta 40 évvel ezelőtti botrányáthttp://www.life.hu/sztarok/20190830-nagy-fero-most-tisztazta-40-evvel-ezelotti-botranyat.htmlEgy 40 évvel ezelőtti botrányát tisztázta most Nagy Feró. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÁzsia Expressz: tovább nő a feszültség Demcsák Zsuzsa és játékostársai közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190830-azsia-expressz-tovabb-no-a-feszultseg-demcsak-zsuzsa-es-jatekostarsai-kozott.htmlDemcsák Zsuzsa kijelentette, nem szimpatikus neki Janicsák Veca. Szerinte az énekesnő csúnyán bánik a férjével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.