Ördög Nóra soha nem volt féltékeny amiatt, hogy a férje meztelen nőket fotóz

fotós házasság meztelen Nánási Pál Ördög Nóra féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házasságáról vallott Ördög Nóra: elárulta, nem zavarja, hogy a férje munkája során meztelen nőket fotóz.

Hosszabb interjút adott a BEST magazinnak Ördög Nóra. A csinos tévés őszintén vallott a házasságáról, és arról, mi az alapja a kapcsolatuknak Nánási Pállal.

Képesek vagyunk megbeszélni mindent. Ezt a férjem hozta magával, én pedig lubickolok benne, mert nem volt minden párkapcsolatomban így. Imádom, hogy kettőnk között nincsenek játszmák, nincsenek tabuk, hogy nem kell gondolkozni azon, hogy valamit mondjak, vagy ne mondjak."

Ördög Nóra nem féltékeny Forrás: Instagram/Ördög Nóra

Ördög Nóra egyértelmű választ adott arra a kérdésre is, nem zavarja-e, hogy a férje meztelen nőket fotóz a munkája során.

Gyerekes dolog lenne, ha fennakadnék ezen. Én ezt a férfit már így kaptam, tudom, hogy az aktfotózás nála a szépérzékről és a művészetről szól, nincs köze sem a szexualitáshoz, pláne nem érzelmekhez" - mondta, majd hozzátette, fordított esetben azonban, ha őt fotózná valaki hiányos öltözetben, Nánási Pál biztosan féltékeny lenne.

Fodrászával posztolt összebújós fotót Palvin Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20190830-fodraszaval-posztolt-osszebujos-fotot-palvin-barbi.htmlPalvin Barbiról olyan friss fotók készültek, amelyen nem a párját ölelgeti, hanem egy másik férfit. TV + Sztárok--Szülei és bátyja kísérik el Sarolta hercegnőt első iskolai napjárahttp://www.life.hu/sztarok/20190830-szulei-es-batyja-kiserik-el-sarolta-hercegnot-elso-iskola-napjara.htmlJövő héten elkezdi az iskolát Vilmos herceg és Katalin hercegné kislánya, Sarolta hercegnő. TV + SztárokOrigoKiderült, mit eszik György herceg az iskolábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-kiderult-mit-eszik-gyorgy-herceg-az-iskolaban.htmlKiderült, milyen főételek közül választhat György herceg az iskolában. TV + Sztárok--Nagy a boldogság: megnősült a TV2 egykori sztárja, Fekete Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-nagy-a-boldogsag-megnosult-a-tv2-egykori-sztarja-fekete-david.htmlA Megasztár 4. második helyezettje, Fekete Dávid elvette párját, Reginát. A fiatal pár úszik a boldogságban, és nem csak az eksüvő miatt: hamarosan ikreik születnek.TV + SztárokOrigoAda elárulta, mit fog csinálni Németországban: dolgozni szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20190829-ada-elarulta-mit-fog-csinalni-nemetorszagban-dolgozni-szeretne.htmlNem híve a távkapcsolatnak Ada, ezért ikerfiaival összecsomagolnak, és egy időre Németországba költöznek. A szerelmes műsorvezető azt is elárulta, mik a tervei új otthonában. TV + SztárokOrigoTóth Vera és párja elárulták, mire készülnek együtt - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-toth-vera-es-parja-elarultak-mire-keszulnek-egyutt-video.htmlÉlő Facebook-videóban árulta el Tóth Vera és párja, Pauli Zoltán, mire készülnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.