Interjút adott Meghan Markle édesapja: úgy döntött, nem hallgat tovább

interjú Thomas Markle Meghan Markle édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esküvő és az azt megelőző botrányok óta nem nyilatkozott senkinek Meghan Markle édesapja. Most megtörte a csendet, a Daily Mailnek adott interjút.

Thomas Markle nem akar mást, mint minden nagypapa: látni az unokáját, még ha csak fotón is. Az interjúban elmondta, hogy sosem kapott meghívót az esküvőre, és Harryvel sem találkozott még.

"Nagyon szeretném, ha küldenének egy képet Archie-ról, hogy be tudjam keretezni, és falra akasszam Meghan fotója mellé. Nem ez az, amire minden nagypapa vágyik? Szeretném tudni, hogy örökölte-e a híres Merkle-orrot" - mondta Thomas Markle. Hozzátette, hogy múlt hónapban lapot küldött a lányának születésnapja alkalmából, de nem kapott választ, azt sem tudja, egyáltalán a kezébe került-e.


A hercegnő édesapja elárulta azt is, hogy sosem kapott hivatalos meghívót az esküvőre. Két szívrohama volt korábban, így nem tudta az oltárhoz kísérni a lányát. Néha úgy érzi, az emberek azt gondolják, hogy nem is szereti a lányát, pedig ez egyáltalán nem igaz.

"Semmi probléma nem volt köztünk Meghannal egészen az esküvőig. Eddig csendben maradtam, tekintettel voltam a terhességére, de nem fogok tovább hallgatni. A királyi család és a PR szakemberek el akarnak tünteni a lányom életéből" - mondta az elkeseredett apa. Hozzátette, sosem találkozott Harryvel, pedig tőle kellett volna megkérnie Meghan kezét. Ha el akart volna jönni, megtehette volna, privát géppel is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.