Medencében élvezi az életet a Jóban Rosszban jóképű Szlávikja, Bozsó Péter

Jóban Rosszban TV2 Bozsó Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihasználja az utolsó forró nyári napokat a Jóban Rosszban színésze Bozsó Péter, aki medencében vészeli át a meleget é szemmel láthatóan elégedett a sorsával. 

"Még egy kicsit legyen nyár ... (és tánc)" - írta az Instagram-fotójához a TV2 Jóban Rosszbanjának Szlávik nyomozója. Egyetértünk vele.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Még egy kicsit legyen nyár ... ( és tánc )

Bozsó Péter (@bozsopeterbp) által megosztott bejegyzés,

Ázsia Expressz 2.: Így élte meg kiesését Hódi Pamela és Huszár Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20190901-azsia-expressz-2-igy-elte-meg-kieseset-hodi-pamela-es-huszar-zsofi.htmlAhogy megírtuk, Hódi Pamelának és Huszár Zsófinak kellett először távoznia az Ázsia Expressz 2-ből. A lányok csalódásként élték ezt meg, maradtak volna még. Most exkluzív interjúban meséltek Lenzsér Olivérnek a játékról és azt is elmondták, mi fáj nekik a legjobban. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Ellie Gouldinghttp://www.life.hu/sztarok/20190901-ferjhez-ment-ellie-goulding-caspar-joplinghoz.htmlSzombaton egybekelt Ellie Goulding és öt évvel fiatalabb műkereskedő szerelme, Caspar Jopling. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: A fia betegsége miatt fel akarta adni a versenyt Gáspár Zsoltihttp://www.life.hu/sztarok/20190829-azsia-expressz-2-fia-betegsege-miatt-fel-akarta-adni-a-versenyt-gaspar-zsolti.htmlKis híján feladta az Ázsia Expressz versenyét Gáspár Zsolti. A híresség 18 éves fia, Nikolász ugyanis neurofibromatosisban szenved (amely egy igen ritka, idegrendszerre is kiható, genetikai eredetű bőrbetegség), és a forgatás ideje alatt éppen komoly vizsgálatokon vett részt. Zsolti az aggodalomtól a harmadik forgatási nap estéjén összeomlott, és csapattársai segítségét kérte. TV + SztárokOrigoVálságba került Pintér Tibor és Ilyés Jenifer kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190829-valsagba-kerult-pinter-tibor-ilyes-jenifer-kapcsolata.htmlNem tervezett nyaralást elfoglaltságai miatt Pintér Tibor, ám párja, Jenifer ultimátumot adott neki: vagy több időt töltenek együtt, vagy elválnak útjaik. TV + Sztárok--Böde Dániel felesége kitálalt: "Nem tudtam, hogy mást szeret"http://www.life.hu/sztarok/20190829-bode-daniel-felesege-kitalalt-nem-tudott-egy-harmadik-felrol.htmlLapinformációk szerint Böde Dániel házassága megromlott, a focista már össze is költözött új szerelmével, aki állítólag a Fradi egyik kézilabdázója. A megromlott házasságán az áprilisban született harmadik gyermek sem tudott segíteni. Egy névtelenséget kérő informátor azt mondta, a csatár mindent megtett, hogy megmentse a házasságát, de nem sikerült. Most megszólalt a felesége az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Betörtek Kökény Attiláékhoz: a fia drága biciklijét vitték elhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-betortek-kokeny-attilaekhoz-fia-draga-bicikliet-vittek-el.htmlPénteken hajnalban lopták meg Kökény Attiláékat. A betörő a kertjükből az énekes fiának, Lajosnak a nagy értékű biciklijét vitte el: a fiú sokáig spórolt a járgányra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.