Zaklatják Molnár Anikót, a halálát kívánják

Molnár Anikó - Instagram -
halál Molnár Anikó zaklató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori szereplője már megszokta, hogy kap hideget-meleget, ám legújabb zaklatója túl messzire ment. Anikó úgy döntött, hogy nem jelenti fel, hanem egy másik módszerrel próbálja leállítani támadóját, aki durva üzeneteket küldött neki - írja a Bors.

"Kár, hogy csak vártad a halált. Vihetett volna, senkinek sem hiányoznál. Amilyen felfuvalkodott pulyka vagy, nagy veszteség nem érné a társadalmat" - írta a zaklató, ám itt nem állt meg, egy következő üzenetben dagadt disznónak, hazug kamunak nevezte.

Molnár Anikó durva üzeneteket kapott Molnár Anikó - Instagram

"Nem tudom, miért zavarja a létezésem. Nemrég a Tények Extra című műsorban szerepeltem, a pánikbetegségről volt szó, ekkor mondtam azt, hogy voltak olyan pillanataim, amikor élni sem akartam. Először arra gondoltam, hogy feljelentem. Aztán eszembe jutott egy jobb ötlet. Kifotóztam a profilképét és közszemlére tettem a leveleit, amiket a nevét vállalva írt. Hadd lássa mindenki, milyen ember" - mondta a Borsnak Molnár Anikó.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.