Barátnőjétől, Suki Waterhouse-tól féltik barátai Robert Pattinsont

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy -
Robert Pattinson Suki Waterhouse aranyásó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robbert Pattinson körülbelül egy éve randizik Suki Waterhouse modellel, aki csak sztárokra utazik. Nem véletlenül féltik a színészt ismerősei.

Robert Pattinson színészt már jó ideje a modell Suki Waterhouse oldalán látni, de sokan féltik a sztárt az újabb csalódástól. A fiatal lány ugyanis híres arról, hogy sztárokkal szeret kapcsolatot kialakítani, és ha az egyik szerelem véget ér, már száll is a következő virágra. Robert Pattinsonnal már egy éve találkozgatnak, de ennek a színész környezete nem igazán örül.

Robert Pattinsont féltik barátai Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy

A modell első ismertebb szerelme Miles Kane a Last Shadow Puppets énekese volt, de őt egy év után Bradley Cooperre cserélte. Őt James Marsden váltotta, majd egy feltörekvő színésszel kezdett kapcsolatba. Ezt a celebet a Trónok harcában ismertté vált Richard Madden követte, majd Diego Lunával járt, később pedig Darren Aronofsky rendezővel – sorolja a Best. Jól látható, hogy Suki nem a hosszú kapcsolatok híve, és nem próbálkozik olyan férfiakkal, akik nem a celebek. Jogosan féltik tehát Robertet tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.