Kevin Hart kórház autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevin Hart humorista és színész vasárnap reggel szenvedett komoly autóbalesetet Kaliforniában. Nem ő volt a sofőr, habár az ő kocsijával voltak. 

Vasárnap reggel, Kaliforniában szenvedett súlyos autóbalesetet a humorista Kevin Hart. Habár az ő autójával karamboloztak, az 1970-es Plymouth Barracudát nem ő vezette. Az autóban összesen hárman ültek, és az biztos, hogy a humoristának és az autó sofőrjének komoly hátsérülései lettek, amely miatt kórházba is szállították őket.

Kevin Hart komoly autóbalesetet szenvedett Forrás: AFP

Egy kanyar után tért le a kocsi az útról, majd többször megpördült és az árokba zuhant. A jelenlegi információk szerint a sofőr nem állt alkoholos befolyásoltság alatt. Kevin Hart az autót nemrég, a 40. születésnapjára vásárolta, a felismerhetetlenségig összetört.

Barátnőjétől, Suki Waterhouse-tól féltik barátai Robert Pattinsonthttp://www.life.hu/sztarok/20190902-baratnojetol-suki-waterhouse-tol-feltik-baratai-robert-pattinsont.htmlRobbert Pattinson körülbelül egy éve randizik Suki Waterhouse modellel, aki csak sztárokra utazik. Nem véletlenül féltik a színészt ismerősei. TV + Sztárok--Megházasodott Ellie Goulding - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-meghazasodott-ellie-goulding.htmlEllie Goulding énekesnő kimondta a boldogító igent: ilyen gyönyörű volt. TV + SztárokThinkstockDér Heni testét csak egy törölköző takarja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-der-heni-testet-csak-egy-torolkozo-takarja.htmlDér Heni teste tökéletesítése közben mutatta meg magát. TV + SztárokOrigoPeller Mariann megtisztította magát a negatív energiáktólhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-peller-mariann-megtisztitotta-magat-a-negativ-energiaktol.htmlPeller Mariann betöltötte a 36. életévét, a jeles nap alkalmából pedig megtisztította magát a negatív energiáktól. Így csinálta. TV + Sztárok--Bódi Sylvi önmagát gyógyítjahttp://www.life.hu/sztarok/20190902-bodi-sylvi-onmagat-gyogyitja.htmlBódi Sylvi a nyugati és keleti orvoslást ötvöző tudományban mélyült el, ezzel magán és másokon is tud segíteni. TV + SztárokOrigoKakasa ölt meg egy idős nőt Ausztráliábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-kakasa-olt-meg-egy-idos-not-ausztraliaban-1.htmlKakasa ölt meg egy idős nőt Ausztráliában. Az eset kapcsán egy szakember arra figyelmeztette a lakosságot, főleg az idősebbeket, hogy legyenek óvatosak a háziállatokkal.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.