L.L. Junior magához akarja venni nagyobb gyermekét, Lacikát

Forrás: Facebook/Mokka -
gázolás baleset gyermekfelügyelet L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior a hétvégén vesztette el kisebbik gyermekét, Dávidkát. A kisfiút elgázolta egy autó Zuglóban. Junior nehéz döntést hozott a tragédia után.

Dávidka halálos balesete után L.L. Junior úgy döntött, hogy magához veszi Lacikát, hatéves nagyfiát. Szeretné, ha nem az édesanyjával élne tovább.

L.L. Junior úgy döntött, magához veszi nagyobbik gyermekét Forrás: Facebook/Mokka

"A gyermekek eddig az édesanyjukkal éltek, a láthatást pedig rugalmasan oldották meg. Másfél hónapja azonban ügyfelem és Csilla úgy döntöttek, szeretnék hivatalossá tenni a helyzetet. Közös felügyeleti jogban állapodtak meg, de a fiúk alapvetően az édesanyjukkal éltek volna tovább. Bár megegyeztek, az ítélkezési szünet miatt nem adtuk be a papírokat a bíróságra, így bár mindketten aláírták, azok még nem jogerősek. Ügyfelem úgy döntött, hogy a továbbiakban ehhez nem tartja magát, ideiglenes hatályú elhelyezést kér, szeretné, ha Lacika vele lakna. Attól függetlenül, hogy az édesanyának milyen szerepe vagy büntetőjogi felelőssége van a történtekben, érthető módon pszichésen és mentálisan sincs olyan állapotban, hogy gondját viselje a gyermeknek. A nyomozók vagy a bíróság eldönti, az édesanyának milyen felelőssége volt, de addig megilleti az ártatlanság vélelme. Ügyfelem úgy látja jónak, ha addig is mellette van a fia, és a szükséges jogi lépéseket ennek érdekében megtesszük" - mondta a Blikknek dr. Mester Csaba, az énekes jogi képviselője.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.