Pintér Tibor exének, Rubos Friderikának új szerelme van: össze is költöztek

Rubos Friderika összeköltözés Pintér Tibor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor exének az életébe is megérkezett a boldogság: új párkapcsolata van.

Pintér Tibornak és Rubos Friderikának nem tartott sokáig a szerelme, kapcsolatuk nem állta ki az idő próbáját. A színész már rég továbblépett, és úgy tűnik, hogy exének is sikerült megtalálnia a boldogságot. Új párkapcsolata van, melyről Instagram-oldalán számolt be.

Rubos Frida újra boldog Forrás: Rubos Frida / Instagram

Mint kiderült, nagyon erősnek érzik a szerelmüket olyannyira, hogy már össze is bútoroztak - szúrta ki a Ripost. Frida nagyon boldog, reméljük, minden így is marad.

Vajna Timi feljelentést tesz: álhíreket terjesztettek róla L.L Junior kisfiának halálát felhasználvahttp://www.life.hu/sztarok/20190902-vajna-timi-feljelentest-tesz-alhireket-terjesztettek-rola-ll-junior-kisfianak-halalat-felhasznalva.htmlVajna Timit egy csúnya álhírbe keverték bele L.L. Juniors kisfiának szörnyű halálával kapcsolatban. Timi feljeletést tesz.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Hódi Pamela partnere nélkül folytatja a játékot - két hétig bujkálnia kellhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-azsia-expressz-2-hodi-pamela-partnere-nelkul-folytatja-a-jatekot-ket-hetig-bujkalnia-kell.htmlAz Ázsia Expressz második szériájának első kiesői Hódi Pamela és Huszár Zsófi voltak, akik az első hajszában maradtak alul. Az új szabályzatot illetően egyikük mégis folytathatja a játékot, kiderült, ki vállalta... TV + SztárokOrigoSzörnyű balesetben elhunyt L.L. Junior 3 éves kisfia: megszólaltak a szemtanúkhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-szornyu-balesetben-elhunyt-ll-junior-3-eves-kisfiamegszolaltak-a-szemtanuk.htmlAugusztus 31-én koraeste egy autó gázolta halálra L.L. Junior 3 éves kisfiát. A helyszínre siető mentők már nem tudták megmenteni a kicsi életét. Az édesanya összeomlott, szemtanúk mesélték el, mit láttak a tragédiát követően. TV + Sztárok--Egy 76 éves férfi ütötte el L.L. Junior kisfiát: törökországi nyaralásukra tartottak éppenhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-egy-76-eves-ferfi-utotte-el-ll-junior-kisfiat-torokorszagi-nyaralasukra-tartottak-eppen.html2019. augusztus 31-én szörnyű tragédia történt: egy autó gázolta halálra L.L. Junior 3 éves kisfiát, Dávidkát. A kicsit hiába próbálták a helyszínre siető mentősök újraéleszteni, már nem adott életjelet. A rapper és volt felesége teljesen összemolottak, a fél ország gyászolja a kisfiút. Kiderült, ki vezette az autót. TV + Sztárok--Zaklatják Molnár Anikót, a halálát kívánjákhttp://www.life.hu/sztarok/20190901-zaklatjak-molnar-anikot-a-halalat-kivanjak.htmlA ValóVilág egykori szereplője már megszokta, hogy kap hideget-meleget, ám legújabb zaklatója túl messzire ment. Anikó úgy döntött, hogy nem jelenti fel, hanem egy másik módszerrel próbálja leállítani támadóját, aki durva üzeneteket küldött neki - írja a Bors. TV + Sztárok--Nádai Anikó kiakadt azokra, akik nyilvánosan fejezik ki részvétüket L.L. Juniornakhttp://www.life.hu/sztarok/20190901-nadai-aniko-nagyon-kiakadt-sok-embert-fogok-megbantani.htmlNádai Anikó kiakadt, hogy magukat L.L. Juniorhoz közelállónak vélő emberek lájkvadász posztokkal fejezik ki részvétüket.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.