Újra együtt van 33 évvel fiatalabb kedvesével MC Hawer

Forrás:Facebook/MC Hawer -
békülés párkapcsolat szerelem MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hete röppent fel a hír, hogy MC Hawer és 33 évvel fiatalabb kedvese szakítottak. Most váratlanul nagy bejelentést tettek.

Közösségi oldalán jelentette be MC Hawer és kedvese, hogy újra együtt vannak. Fanni visszaköltözött a mulatóssztárhoz.

Ciprusi apartmanokba szeretne befektetni Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-ciprusi-apartmanokba-szeretne-befektetni-berki-krisztian.htmlNyaralásnak indult, ám szülinapi ünneplés és befektetői találkozó is színesítette Berki Krisztián és felesége, Mazsi ciprusi kiruccanását. Persze pihenésben és luxusban sem volt hiány. TV + SztárokOrigoTorres Dani elárulta, főzne-e kedvesének randirahttp://www.life.hu/sztarok/20190902-torres-dani-elarulta-foznee-kedvesenek-ha-randiznak.htmlTorres Dani elárulta, milyen randira szokta elvinni a lányokat. TV + SztárokOrigoKét utasszállító is üresen repült Katalin hercegné és Vilmos herceg miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190902-ket-utasszallito-is-uresen-repult-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-miatt.htmlPár hete Harry hercegéktől volt hangos a sajtó: nagy felháborodást keltett, hogy 11 nap alatt négy utat tettek meg magánrepülővel, ezzel ellentétben Katalin és Vilmos herceg menetrend szerinti járattal közlekedtek. Ám nem minden az, aminek látszik... TV + SztárokOrigoBikiniben sütteti magát Péter Szabó Szilvi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-bikiniben-sutteti-magat-peter-szabo-szilvi.htmlPéter Szabó Szilvi bikiniben mutatta meg magát a közösségi oldalán. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoDiana hercegné szerint Károly herceg holtan akarta őt látnihttp://www.life.hu/sztarok/20190902-diana-hercegne-szerint-karoly-herceg-holtan-akarta-ot-latni.htmlElőkerült egy 1993-as levél, amelyben Diana hercegné állítólag azt írta, Károly herceg holtan szeretné őt látni. TV + Sztárok--Nánázsia 2: Ördög Nóri halálra rémült egy kígyótólhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-nanazsia-2-ordog-nori-halalra-remult-egy-kigyotol.htmlÖrdög Nóra az Ázsia Expressz második részének forgatásán ijedt meg nagyon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.