A színpadon halt meg az énekesnő, Joana Sainz: balesetet szenvedett

baleset énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Sun számolt be a tragédiáról, ami szerint 30 éves Joana Sainz a Super Hollywood Orchestrával lépett fel Spanyolországban, amikor a koncerten használt pirotechnika felrobbant és eltalálta. 

Az eszméletlen nőt azonnal ellátták és kórházva szállították, de az életét már nem tudták megmenteni. A koncerten közel ezren léptek fel, sokkolták őket a történtek.

Forrás: Pixabay.com

Rajongók kérik L. L. Juniort: kapaszkodjanak össze Csillával a háborúzás helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-rajongok-kerik-l-l-juniort-kapaszkodjanak-ossze-csillaval-a-haboruzas-helyett.htmlAz egész ország együttérez L. L. Juniorral, aki egy borzalmas balesetben szombaton este veszítette el kisfiát, Dávidkát. A zenész elperelné Csillától másik gyereküket, Lacikát, már csak azért is, mert őt hibáztatja a tragédiáért. A rajongók azt tanácsolják: inkább támogassák egymást ezekben a borzalmas időkben. TV + Sztárok--Kutyáját gyászolja Völgyi Zsuzsihttp://www.life.hu/sztarok/20190901-kutyajat-gyaszolja-volgyi-zsuzsi-enekesno.htmlA Romantic énekesnője, Völgyi Zsuzsi az Instagramon adott hangot gyászának: elveszítette imádott kiskutyáját, Dollyt. TV + SztárokOrigoKözleményben tudatta Fenyő Miklós: trollok írtak a Facebookon posztot a nevébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190901-kozlemenyben-tudatta-fenyo-miklos-trollok-irtak-a-facebookon-posztot-a-neveben.htmlKözleményt adott ki Fenyő Miklós menedzsmentje, ugyanis szombaton a zenész Facebook-követői levelet kaptak valakitől, aki a az ő nevében írt. Fenyő feljelentést tesz a rendőrségen. TV + Sztárok--Rohan az idő, már 22 éve halt meg Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190831-rohan-az-ido-mar-22-eve-halt-meg-diana-hercegno.htmlÉletében is az volt, és a halála után is ikon maradt Diana hercegnő. A brit királyi család egyik legnépszerűbb tagjának elvesztését sokan több mint 2 évtized után sem tudják feldolgozni. Csodálatos személyisége és szépsége miatt a mai napig példaképnek tekintik egykori rajongói. TV + Sztárok--Facebook-posztban fakadt ki Pirner Almahttp://www.life.hu/sztarok/20190831-facebookposztban-fakadt-ki-pirner-alma-levelet-kapott.htmlEgy fiatal lány levelén háborodott fel a minap Pirner Alma. Nem is hagyta szó nélkül, hosszú Facebook-bejegyzésben reagált rá. TV + SztárokOrigoBetörtek Kökény Attiláékhoz: a fia drága biciklijét vitték elhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-betortek-kokeny-attilaekhoz-fia-draga-bicikliet-vittek-el.htmlPénteken hajnalban lopták meg Kökény Attiláékat. A betörő a kertjükből az énekes fiának, Lajosnak a nagy értékű biciklijét vitte el: a fiú sokáig spórolt a járgányra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.