Kasza Tibi és Manker elszöktek kettesben: bécsi koncerten romantikáznak

Forrás:Kasza Tibi / Instagram -
Darai Andrea koncert romantika Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi és felesége, Manker Bécsben romantikáznak.

Kasza Tibi egyenesen Bécsbe vitte szerelmét, Andit, akivel egy kis romantikázásra vágytak, kettesben. Egy kis sétával, koccintással, shoppingolással töltötték a napot, amit este Ariana Grande koncertjével zárnak.

Természetesen fotókkal is dokumentálták a napot. Le sem tagadhatnák, mennyire szeretik egymást.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Készülünk az esti Ariana Grande koncertre manóval ❤️

KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) által megosztott bejegyzés,

Rémisztő: kis híján megfulladt Kasza Tibi

Kasza Tibi elárulta, gyermekként csaknem belefulladt a vízbe.

Ázsia Expressz 2: Janicsák Vecának rosszul esik, hogy a többi celeb nem kedveli őket - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-azsia-expressz-2janicsak-vecanak-rosszul-esik-hogy-a-tobbi-celeb-nem-kedveli-oket-video.htmlAz Ázsia Expressz második szériájában már kialakultak a különböző klikkek. Janicsák Vecának nem tetszik, hogy Horváth Grétáékon kívül nem sokan kedvelik... TV + Sztárok--L.L. Junior újabb nyílt videóüzenetet küldött Csillának: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-ll-junior-ujabb-nyilt-videouzenetet-kuldott-csillanak-video.htmlL.L. Junior, sírva, feldúltan válaszolt élő videóban exe nyílt levelére. Indulatból elhangzott néhány komoly vád is, amit Junior egy újabb üzenetben, már sokkal nyugodtabban magyarázott meg.TV + Sztárok--Mentőt kellett hívni Istenes Lászlóhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-mentot-kellett-hivni-istenes-laszlohoz.htmlMindenkinek az életét megnehezíti az allergia, a TV2 műsorvezetői sem kivételek. Istenes Lászlóhoz egy alkalommal mentőt is kellett hívni. TV + SztárokOrigoFordulat Lagzi Lajcsi tárgyalásánhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-fordulat-lagzi-lajcsi-targyalasan.htmlÚjabb fordulat következett be Lagzi Lajcsi hétfői tárgyalásán. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Zsolti beleborult a vízbehttp://www.life.hu/sztarok/20190903-azsia-expressz-2-gaspar-zsolti-beleborult-a-vizbe.htmlGáspár Zsoltinak ijesztő feladatot kellett teljesítenie az Ázsia Expressz 2. részében: lepergett előtte az élete. TV + SztárokOrigoNövényi Norbert felháborodott: valaki megrongálta nővére sírjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-novenyi-norbert-felhaborodott-valaki-megrongalta-novere-sirjat.htmlNövényi Norbert megtört és felháborodott, amikor meglátta nővére és unokaöccse sírját: valaki megrongálta a nyughelyet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.