Mentőt kellett hívni Istenes Lászlóhoz

mentő Istenes László TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek az életét megnehezíti az allergia, a TV2 műsorvezetői sem kivételek. Istenes Lászlóhoz egy alkalommal mentőt is kellett hívni.

Az allergiaszezon nagyon megvisel mindenkit, a TV2 műsorvezetői is nyilatkoztak arról, hogy az ő életükben milyen nehézségeket okoz ez. Mádai Vivien és Istenes László megtesznek mindent, hogy enyhítsék a tüneteket, előbbi infúziót kap, Lacit pedig – akihez évekkel ezelőtt egy alkalommal mentőt is kellett hívni – az egyik legdurvább szerrel kezelik.

„Arra ébredtem, hogy fulladok, köhögnöm kell, viszket a szemem, nem látok, nem hallok, tényleg így minden egyben. A nap végére olyan szintnél tartott, hogy mentőt kellett hívni hozzám" – számolt be a Tények pluszban Istenes László egy súlyos allergiás reakciójáról. A gyors segítség hatására enyhültek a tünetek. Olyan erős az allergiája, hogy homályosan lát tőle, és folyamatosan tüsszög.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.