Növényi Norbert felháborodott: valaki megrongálta nővére sírját

Forrás: tv2 -
Növényi Norbert rongálás sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Növényi Norbert megtört és felháborodott, amikor meglátta nővére és unokaöccse sírját: valaki megrongálta a nyughelyet.

Növényi Norbert teljesen összetört, amikor legutóbb kilátogatott nővére és unokaöccse sírjához. Valaki ugyanis megrongálta a nyughelyet.

Növényi Norbert kiakadt, amikor meglátta nővére sírját Forrás: tv2

soha nem tudjuk meg, hogy ki volt képes ilyen szörnyűségre.

Ripostnak

Csűrös Karola nem tudja feldolgozni férje, Horváth Ádám haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-csuros-karola-nem-tudja-feldolgozni-ferje-horvath-adam-halalat.htmlCsűrös Karola és néhai férje, Horváth Ádám évtizedekig voltak együtt, de júniusban magára maradt a színésznő, aki szerint örökké tartani fog az a fájdalom, amit érez. TV + SztárokOrigoA színpadon halt meg az énekesnő, Joana Sainz: balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-a-szinpadon-halt-meg-az-enekesno-joana-sainz-balesetet-szenvedett.htmlA The Sun számolt be a tragédiáról, ami szerint 30 éves Joana Sainz a Super Hollywood Orchestrával lépett fel Spanyolországban, amikor a koncerten használt pirotechnika felrobbant és eltalálta. TV + Sztárok--Rajongók kérik L. L. Juniort: kapaszkodjanak össze Csillával a háborúzás helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-rajongok-kerik-l-l-juniort-kapaszkodjanak-ossze-csillaval-a-haboruzas-helyett.htmlAz egész ország együttérez L. L. Juniorral, aki egy borzalmas balesetben szombaton este veszítette el kisfiát, Dávidkát. A zenész elperelné Csillától másik gyereküket, Lacikát, már csak azért is, mert őt hibáztatja a tragédiáért. A rajongók azt tanácsolják: inkább támogassák egymást ezekben a borzalmas időkben. TV + Sztárok--Minimum negyven szemtanúja volt L. L. Junior kisfia baleseténekhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-minimum-negyven-szemtanuja-volt-l-l-junior-kisfia-balesetenek-szombaton.htmlEgy közeli rendezvény miatt a rendőrségi adatok szerint legalább 40 szemtanúja volt L. L. Junior kisfia balesetének. Mint a Bors megtudta, a közelben bóklászó szemtanúk közül egyetlen sem hívott mentőt. TV + Sztárok--A végletekig összetört L. L. Junior kisfiának vétlen gázolója a 76 éves Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20190903-a-vegletekig-osszetort-l-l-junior-kisfianak-vetlen-gazoloja-a-76-eves-tamas.htmlBiztosnak tűnik, hogy L. L. Junior kisfiának gázolója, a 76 éves F. Tamás nem hibázott a balesetkor. Dávidka édesanyja kezéből tépte ki magát, így történt a tragédia. Az összetört férfi elmondta, tanúként hallgatta ki a rendőrség, büntetőjogi felelőssége nem merült fel. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka helyett Shane Tusup csapatát választotta Cseh Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-hosszu-katinka-helyett-shane-tusup-csapatat-valasztotta-cseh-laszlo.htmlShane Tusup csapatában versenyez majd a 33 éves Cseh László a Nemzetközi Úszóliga versenyszámain.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.