Vége az első őszi tárgyalási napnak: zaklatottan távozott a bíróságról Lagzi Lajcsi

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos tárgyalás Lagzi Lajcsi bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi zaklatottan távozott a bíróságról a tegnapi tárgyalási nap után.

Mint arról már beszámoltunk, a nyári szünet után tegnap újrakezdődött Lagzi Lajcsi tárgyalása. A Blikk értesülései szerint a víz-, gáz- és áramlopással vádolt zenész nyugodtan, kisimultan érkezett a bíróságra, a végén azonban mégis zaklatottan távozott.

Most végérvényesen bebizonyosodott, az ügyészség szakértői feltételezésekre alapozta a vádat, de az is, hogy az ellenőrök a rendőrök nyomására léptek túl a hatáskörükön. Ezt hívják irányított álláspontnak. Azért tartottak fogva négy hónapon át, mert a rendőrökkel összejátszó ellenőrök azt feltételezik, jogtalanul vételeztünk áramot? Nem csodálom, hogy az ügyvédem visszavágott" – háborgott Lajcsi.

Lagzi Lajcsi Fotó: Szabó Gábor - Origo
Csonka András gyerekkori fotót posztolt: így nézett ki iskoláskénthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-csonka-andras-gyerekkori-fotot-posztolt-igy-nezett-ki-iskolaskent.htmlCsonka András soha nem látott fotót posztolt magáról: így nézett ki, amikor kezdődött a tanév. TV + Sztárok--Növényi Norbert felháborodott: valaki megrongálta nővére sírjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-novenyi-norbert-felhaborodott-valaki-megrongalta-novere-sirjat.htmlNövényi Norbert megtört és felháborodott, amikor meglátta nővére és unokaöccse sírját: valaki megrongálta a nyughelyet. TV + Sztárok--Csűrös Karola nem tudja feldolgozni férje, Horváth Ádám haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-csuros-karola-nem-tudja-feldolgozni-ferje-horvath-adam-halalat.htmlCsűrös Karola és néhai férje, Horváth Ádám évtizedekig voltak együtt, de júniusban magára maradt a színésznő, aki szerint örökké tartani fog az a fájdalom, amit érez. TV + SztárokOrigoSzívszorító: Így reagált testvére halálára Junior nagyobbik fia, Lacikahttp://www.life.hu/sztarok/20190903-szivszorito-igy-reagalt-testvere-halalara-junior-nagyobbik-fia-lacika.htmlSzörnyű tragédiában veszítette el kisebb gyermekét L. L. Junior szombaton este. Dávidka édesanyja kezéből tépte ki magát, az úttestre rohant, ahol egy autó elgázolta. A zenész még aznap elvitte a sokkos állapotban lévő exétől, Csillától nagyobb gyermeküket Lacikát, aki szívszorítóan reagált kisöccse halálára. TV + SztárokOrigoA színpadon halt meg az énekesnő, Joana Sainz: balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-a-szinpadon-halt-meg-az-enekesno-joana-sainz-balesetet-szenvedett.htmlA The Sun számolt be a tragédiáról, ami szerint 30 éves Joana Sainz a Super Hollywood Orchestrával lépett fel Spanyolországban, amikor a koncerten használt pirotechnika felrobbant és eltalálta. TV + Sztárok--Torres Dani elárulta, főzne-e kedvesének randirahttp://www.life.hu/sztarok/20190902-torres-dani-elarulta-foznee-kedvesenek-ha-randiznak.htmlTorres Dani elárulta, milyen randira szokta elvinni a lányokat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.