Ázsia Expressz 2: Huszár Zsófi beszámolt élményeiről - Videó

Huszár Zsófi élmény Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz 2 első kiesői Huszár Zsófi és Hódi Pamela voltak, egyikük azonban lehetőséget kapott a folytatásra. Pamela élt az ajánlatta, Zsófi azonban hazatért, előtte azonban még a Life.hu-nak mesélt Srí Lankán az élményekről, megpróbáltatásokról. 
Fürdőruhában mutatta meg magát Szandi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-furdoruhaban-mutatta-meg-magat-szandi.htmlEgy fürdőruhás fotóval vett búcsút a nyárias időtől Szandi. TV + Sztárok--Khloé Kardashian plasztikai műtéten esett át - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-khloe-kardashian-plasztikai-muteten-esett-at.htmlKhloé Kardashian nem bír magával, ha plasztikai műtétekről van szó: kacsacsőrű lett. TV + SztárokOrigoA kamerák előtt szólt be Kadlecsek Krisztián Zimány Lindánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-a-kamerak-elott-szolt-be-kadlecsek-krisztian-zimany-lindanak.htmlZimány Lindának a TV2 műsorvezetője, Kadlecsek Krisztián szólt be. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Kandász Andrea kipróbálta párjával a netes szexethttp://www.life.hu/sztarok/20190904-azsia-expressz-2-kandasz-andrea-kiprobalta-parjaval-a-netes-szexet.htmlAz Ázsia Expressz 2 forgatása a helyiek felháborodása miatt egy időre szünetelt, ekkor lehetőséget kaptak a versenyzők, hogy beszéljenek családtagjaikkal főként azért, hogy megnyugtathassák őket, nincsen semmi baj. Ezt a lehetőséget természetesen Kandász Andrea is kihasználta... TV + SztárokOrigoKamarás Iván a reinkarnációról és a túlvilágról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190904-kamaras-ivan-a-reinkarnaciorol-es-a-tulvilagrol-vallott.htmlKamarás Iván elárulta, hisz a reinkarnációban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKiesett Babos Tímea páros partnerével a US Open negyeddöntőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-kiesett-babos-timea-paros-partnerevel-a-us-open-negyeddontojeben.htmlKellemetlen meglepetés érte Babos Tímeát a US Openen: partnerével, Kristina Mladenoviccsal kiestek a negyeddöntőben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.