Betörték Lorán Lenke egykori otthonának ablakát

Forrás: MTI -
Lorán Lenke ház ablak otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismeretlen tettesek betörték Lorán Lenke egykori otthonnak ablakát.

Hatalmas lyuk tátong Lorán Lenke egykori otthonának ablakán – vette észre a Ripost egyik olvasója. Senki nem tudja, mi történhetett, a szomszédok is csak találgatnak. Vannak, akik szerint a művésznő szelleme tért vissza, és ő okozta az egészet, míg mások szerint a bulizó fiatalok tehetnek róla.

Éppen két éve ment el közülünk Lencsike, és nézzék meg, mi történt. Mindennap hiányzik nekünk.Borzasztó! Ki képes ilyesmire? (...) Ez egy elég népszerű környék. Sok szórakozóhely van, és nagy az átmenő forgalom. Sokan ittasan üvöltöznek, én is sokszor félek lemenni már este az utcára. Ráadásul azt beszélik, hogy a környéket vandálok járják és szórakozásból kövekkel dobálóznak, törnek-zúznak. Zsiványok! Lehet, így törték be Lencsi ablakát" – árulta el a lapnak egy környékbeli.

Lorán Lenke Forrás: MTI
Nyílt levélben üzent Csilla L. L. Juniornakhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-nyilt-levelben-uzent-csilla-l-l-juniornak.htmlKisfiuk halála után nyílt levelet tett közzé közösségi oldalán L. L. Junior volt kedvese, Csilla. TV + SztárokOrigoÖngyilkos lett Mária Rumanová szlovák filmrendezőhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-ongyilkos-lett-maria-rumanova-szlovak-filmrendezo.html30 évesen öngyilkosságot követett el a tehetséges szlovák filmrendező, Mária Rumanová. TV + SztárokOrigoNyilatkozott L.L. Junior gyermekeinek anyja, Csilla: a kezei között halt meg a kisfiahttp://www.life.hu/sztarok/20190904-nyilatkozott-ll-junior-gyermekeinek-anyja-csilla-a-kezei-kozott-halt-meg-a-kisfia.htmlL.L. Junior kisfiának haláláról, a gyászról, a fájdalomról nyilatkozott az anya, Csilla. Mindenkinek üzent. TV + SztárokOrigoTalálkozni akar a szülőkkel az L.L. Junior kisfiát elgázoló férfihttp://www.life.hu/sztarok/20190904-talalkozni-akar-a-szulokkel-az-ll-junior-kisfiat-elgazolo-ferfi.htmlÖsszeroppant az a 76 éves férfi, aki elgázolta L.L. Junior kisfiát: találkozna a gyászoló szülőkkel.TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko megszólalt L.L. Junior kisfiának halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-vujity-tvrtko-megszolalt-ll-junior-kisfianak-halalarol.htmlL.L. Junior, a volt párja és családja a legnehezebb időket élik át. Sokan kifejezték már részvétüket nekik, most Vujtiy Tvrtko is megtette azzal együtt, hogy elmondta véleményét a kialakult helyzetről. TV + Sztárok--Berki Krisztián felesége miatt esett egy hatalmasathttp://www.life.hu/sztarok/20190903-berki-krisztian-felesege-miatt-esett-egy-hatalmasat-foto.htmlBerki Krisztián fogadást kötött feleségével, miszerint a wakeboard deszkán elsőre feláll majd. Mazsi mindent megtett, hogy ez ne sikerüljön, már csak azért is mert, a tét egy Maldív-szigeteki utazás volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.