Tarján Zsófia Hernádi Judit HoneyBeast
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlen dolog történt Tarján Zsófival, amiről még a közösségi oldalán is beszámolt.

Tarján Zsófi stílusát és humorát egyszerűen imádják a Honeybeast rajongói. Ezúttal is nagyot nevettek azon a kínos történeten, amit az énekesnő a közösségi oldalán elmesélt. A képen egy fotelben ül, miközben lemondóan fogja a fejét.

Megveszed az új, hófehér sportcipődet és azonnal sz*rba lépsz" – írta Hernádi Judit lánya.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Megveszed az új, hófehér sportcipődet és azonnal szarba lépsz. #tarjánzsófi

Tarján Zsófia (@tarjan_zsofia) által megosztott bejegyzés,

Mégsem kezdte el az iskolát Csisztu Zsuzsa kisfia, Adriánhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-megsem-kezdte-el-az-iskolat-csisztu-zsuzsa-kisfia-adrian.htmlTúlságosan vékony a testalkata Csisztu Zsuzsa kisfiának, Adriánnak, így egyelőre nem megy iskolába. TV + SztárokOrigoA rákkal folytatott küzdelméről vallott Pásztor Erzsi - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-a-rakkal-folytatott-kuzdelmerol-vallott-pasztor-erzsi.htmlPásztor Erzsit tavaly diagnosztizálták rákkal, keményen küzdött a betegség ellen. Elmondta, hogyan tudta legyűrni a gyilkos kórt. TV + SztárokOrigoIsmeretlen férfi lepte meg Kárpáti Rebekáthttp://www.life.hu/sztarok/20190904-ismeretlen-ferfi-lepte-meg-karpati-rebekat.htmlEgy ismeretlen férfi lépett oda Kárpáti Rebekához, hogy egy csokoládéval lepje meg őt névnapja alkalmával. TV + SztárokOrigoPokollá teszi egy csaló VV Zsuzsu életéthttp://www.life.hu/sztarok/20190904-pokolla-teszi-egy-csalo-vv-zsuzsu-eletet.htmlEgy csaló él vissza VV Zsuzsu nevével. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Hódi Pamela a kiesésről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190904-azsia-expressz-2-hodi-pamela-a-kiesesrol-vallott.htmlAz Ázsia Expressz 2. szériájából elsőként Hódi Pamela és Huszár Zsófi estek ki, ugyan előbbi esélyt kapott a folytatásra. A Life.hu-nak Pamela beszámolt az érzéseiről és arról, mikor vesztette el teljesen a hitét. TV + SztárokOrigoBetörték Lorán Lenke egykori otthonának ablakáthttp://www.life.hu/sztarok/20190904-betortent-loran-lenke-egykori-otthonanak-ablakat.htmlIsmeretlen tettesek betörték Lorán Lenke egykori otthonnak ablakát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.