Kikezdték a kommentelők L.L. Juniort a kisfia nyílt temetése miatt

temetés időpont L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán posztolta L.L. Junior, hogy megvan Dávidka temetésének időpontja. A gyermeket nyílt szertartás keretében búcsúztatják, a kommentelők azonban kritizálni kezdték a gyászóló édesapát.

"A gyászóló család mély fájdalommal a szívükben tudatja, hogy a csodálatos, szeretett, ártatlan gyermekük, Lesi Dávid Laurent életének 4. évében, 2019. 08. 31-én elhunyt. Testét a feltámadás reményében 2019. 09. 06-án a Fiumei úti sírkert 44-es ravatalozó terméből helyezzük nyugalomra.

Dávidka már az Úr mellett van a mennyországban, ezért a család arra kér mindenkit, hogy az alkalomra fehér ruhában jöjjön elbúcsúzni tőle.

A szertartás nyilvános" - írta Junior közösségi oldalán.

Junior követői között bőven akadtak olyanok, akik megjegyzést tettek a nyilvános temetés miatt. A zenész válaszolt nekik:
"Hagyjatok már békén! A szűk család, rokonok és barátaink kordonon belül lesznek, és akik tiszteletet teszik és ide utaznak azért, hogy együttérzésüket nyilvánítsák a fiunk felè, őket is tisztelettel fogadjuk. Ez a tragédia rajtunk, a családon túl, MINDENKIT megrázott. Ha zárt, akkor az a baj, ha nyilvános, az a baj? Eleg legyen ebbol! Kérem ezt tisztelettel kezeljétek. Hagy adjuk meg a végső tisztességet. Köszönöm."

Kikezdték a kommentelők L.L. Juniort a kisfia nyílt temetése miatt Forrás: Instagram



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.