Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Krisztiánt edzője, Bohos Kornél kísérte el az Ázsia Expressz 2. utazós realityre. Kornél a Life.hu-nak elárulta, hogyan viselik az edzésekhez már-már alkalmatlan körülményeket.

Ázsia Expressz 2.: Bereczki Krisztián így viseli az edzéshiánythttp://www.life.hu/sztarok/20190905-azsia-expressz-2-bereczki-krisztian-igy-viseli-az-edzeshianyt.htmlAz Ázsia Expressz kétség kívül legnagyobb fizikumú versenyzője, az Exatlont is megjárt testépítő, Bereczki Krisztián. A Life.hu-nak mesélt, hogy érzi magát a realityben.TV + SztárokOrigoNégy napja virrasztanak L. L. Juniorékhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-negy-napja-virrasztanak-l-l-juniorek-elhunyt-kisfiuk-davidka.htmlAhogy megírtuk, hófehér hintóval, hófehér lovakkal viszik pénteken sírhelyére L. L. Junior kisfiát, Dávidkát. A zenészt azt szeretné, ha a gyászolók hófehér ruhában vennének részt a szertartáson. TV + SztárokOrigoPszichológus segítségét kérte L. L. Junior: így készítik fel Lacikát öccse temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190905-pszichologus-segitseget-kerte-l-l-junior-kisfianak-lacikanak.htmlSzakembertől is kap segítséget L. L. Junior nagyobbik fia, Lacika, aki szombaton este végignézte kistestvére, Dávidka halálos balesetét. TV + SztárokOrigoSzívszorító: Így reagált testvére halálára Junior nagyobbik fia, Lacikahttp://www.life.hu/sztarok/20190903-szivszorito-igy-reagalt-testvere-halalara-junior-nagyobbik-fia-lacika.htmlSzörnyű tragédiában veszítette el kisebb gyermekét L. L. Junior szombaton este. Dávidka édesanyja kezéből tépte ki magát, az úttestre rohant, ahol egy autó elgázolta. A zenész még aznap elvitte a sokkos állapotban lévő exétől, Csillától nagyobb gyermeküket Lacikát, aki szívszorítóan reagált kisöccse halálára. TV + SztárokOrigoMinimum negyven szemtanúja volt L. L. Junior kisfia baleseténekhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-minimum-negyven-szemtanuja-volt-l-l-junior-kisfia-balesetenek-szombaton.htmlEgy közeli rendezvény miatt a rendőrségi adatok szerint legalább 40 szemtanúja volt L. L. Junior kisfia balesetének. Mint a Bors megtudta, a közelben bóklászó szemtanúk közül egyetlen sem hívott mentőt. TV + Sztárok--Medencében élvezi az életet a Jóban Rosszban jóképű Szlávikja, Bozsó Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190901-medenceben-elvezi-az-eletet-a-joban-rosszban-jokepu-szlavikja-bozso-peter.htmlKihasználja az utolsó forró nyári napokat a Jóban Rosszban színésze Bozsó Péter, aki medencében vészeli át a meleget é szemmel láthatóan elégedett a sorsával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.