Kovács Patrícia a Tankcsapda videoklipjében alakít szexi anyukát

Forrás: Kovács Patrícia / Instagram -
szexi videoklip Kovács Patrícia Tankcsapda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Patrícia az ország egyik legkeresettebb színésznője ezúttal olyan feladatot vállalt, amit eddig még soha. A Tankcsapda kedvéért tette.

A Tankcsapda a közelmúltban forgatta legújabb videoklipjét a Szevasz, öcsém című dalukhoz, melyben Kovács Patrícia alakítja a szexi, megvadult anyukát, Jankovics Péter humorista pedig a lemezlovast.

Kovács Patrícia / Instagram Forrás: Kovács Patrícia / Instagram

"Hezitáltam, hogy nem követek-e el saját magammal szemben karaktergyilkosságot. Ám aztán arra gondoltam, hogy ez egy színészi feladat, amit meg kell tudnom csinálni, és ez csak színesítheti azt, hogy ilyenre is képes vagyok, meg pont az ellenkezőjére is. Én nagyon szeretem és tisztelem a Tankcsapdát, irgalmatlanul menő ez a harminc év, amit letoltak, úgyhogy ez a két dolog meggyőzött arról, hogy én ezt bevállaljam" - mesélte a Blikknek Patrícia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.