Demi Rose Mawby szexi fesztivál Burning Man Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Rose a Burning Man fesztiválon keltett hatalmas feltűnést.

Demi Rose szokásaihoz híven ezúttal sem fogta vissza magát és egy igen extrém szettben jelent meg a híres amerikai fesztiválon, a Burning Manen. A darabban biztosan jól bírta a meleget, az ugyanis alig takart valamit belőle, csupán néhány láncból állt.

Hogy hogyan festett benne, azt a közösségi oldalán is megmutatta, a rajongók pedig teljesen odáig voltak érte.

Harry herceg és Meghan Markle visszautasította II. Erzsébet kedves gesztusáthttp://www.life.hu/sztarok/20190906-harry-herceg-es-meghan-markle-visszautasitotta-ii-erzsebet-kedves-gesztusat.htmlKülönös indokkal utasította el II. Erzsébet meghívását Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--Sánta Juliskával vacsizott Vasvári Vivien: még a Nyerő párosban barátkoztak összehttp://www.life.hu/sztarok/20190906--santa-juliskaval-vacsizott-vasvari-vivien-meg-a-nyero-parosban-baratkoztak-ossze.htmlAhogy megírtuk Vasvári Vivien és párja, Fecsó már egy ideje nem élnek együtt, elválnak. A kétgyerekes anyuka tegnap csajos estére ment, a még a Nyerő párosból megismert Sánta Juliskával bulizott. TV + SztárokOrigoBékét köthet Junior és Csilla: a temetésen egymás mellett is állhatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-beket-kothet-junior-es-csilla-a-temetesen-egymas-mellett-is-allhatnak.htmlAhogy megírtuk, az ügyvédje is elkíséri Csillát L. L. Juniorral közös kisfia temetésére. Nem titok, az egykori pár között elérgesedett a viszony, és mindketten maguknak akarják nagyobbik fiuk felügyeleti jogát, de most úgy vélik, a gyászszertartás idejére fel kell függeszteniük a harcot, Dávidkának meg kell adniuk a végtisztességet. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Bereczki Krisztián így viseli az edzéshiánythttp://www.life.hu/sztarok/20190905-azsia-expressz-2-bereczki-krisztian-igy-viseli-az-edzeshianyt.htmlAz Ázsia Expressz kétség kívül legnagyobb fizikumú versenyzője, az Exatlont is megjárt testépítő, Bereczki Krisztián. A Life.hu-nak mesélt, hogy érzi magát a realityben. TV + SztárokOrigoKatus Attila lakókocsiba költözött a Fuss, család, fuss! forgatásának idejérehttp://www.life.hu/sztarok/20190905-katus-attila-lakokocsiba-koltozott-a-fuss-csalad-fuss-forgatasanak-idejere.htmlKatus Attila elárulta, a forgatások kedvéért egy hónapig lakókocsiban élt. TV + SztárokOrigoHorrorsérüléséről vallott az Ázsia Expressz sztárja, Bohos Kornélhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-horrorseruleserol-vallott-az-azsia-expressz-sztarja-bohos-kornel.htmlBohos Kornél korábbi horrorsérüléséről vallott: csaknem elvesztette a lábát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.