Ázsia Expressz 2: Bereczki Krisztián és Bohos Kornél a verseny második kiesői - páros

Bohos Kornél Bereczki Krisztián kieső Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz második éveadának második kieső: Bereczki Krisztián és Bohos Kornél.

Elképesztő küzdelemben maradt alul az Ázisa Expressz második évadának második hajszábában Bereczki Krisztián és Bohos Kornél. Demcsák Zsuzsa, Kandász Andi és az olimpikon testvérpár gyorsabbnak bizonyultak. Így az izmos macsópárnak véget ért az indai kalandtúra. Illetve csak az egyiküknek, ugyanis a második kieső páros tagja közül az egyik lehetőséget kap, hogy az első kieső Hódi Pamelával folytassa a versenyt tovább.

Így nézett ki 13 évesen Király Viktor: biztosan nem ismernéd felhttp://www.life.hu/sztarok/20190907-igy-nezett-ki-13-evesen-kiraly-viktorbiztosan-nem-ismerned-fel.htmlKirály Viktor megmutatta 13 éves kori külsejét: nem hiszed el, hogy a fotón ő van.TV + SztárokOrigoHorváth Tamás elárulta, miért távozott a stúdióból forgatás közben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190907-horvath-tomi-elarulta-miert-tavozott-a-studiobol-forgatas-kozben-video.htmlElindult a Sztárban sztár leszek! című énekes, utánzós verseny, ahol Tóth Gabi, Bereczki Zoli, Pápai Joci és Horváth Tamás előtt kell bizonyítaniuk a tehetségeknek, érdemesek-e a továbbjutásra. Egy ilyen alkalommal sétált ki a stúdióból a népszerű énekes. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Demcsák Zsuzsáék és Gáspár Evelinék viszálya tovább folytatódik - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190907-azsia-expressz-2-demcsak-zsuzsaek-es-gaspar-evelinek-viszalya-tovabb-folytatodik-video.htmlAz Ázsia Expressz mág csak a második héten jár, a szereplők között máris forrnak az indulatok. Leginkább Demcsák Zsuzsa és Janicsák Veca váltják ki társaikból az ellenszenvet. Ezúttal Gáspár Evelinékkel feszültek össze megint...TV + SztárokOrigoMenyasszony lett Hódi Pamela: eljegyezte a kedvese, Tóth Bence - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190907-menyasszony-lett-hodi-pamela-eljegyezte-a-kedvese-toth-bence-foto.htmlHódi Pamela Tóth Bence focista megtalálta a boldogságot. Szerelmük legnagyobb bizonyítéka pedig az, hogy hamarosan össze is házasodnak...TV + SztárokOrigoMihalik Enikő félmeztelenül mutatta meg magát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-mihalik-eniko-felmeztelenul-mutatta-meg-magat-foto.htmlMihalik Enikő nem félt attól, hogy meglátják: az erkélyen pucérkodott. TV + Sztárok--Ezek a hírességek rótták le kegyeletüket L. L. Junior kisfiának temetésénhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-hiressegek-l-l-junior-kisfianak-temetesen.htmlTöbb híresség is megjelent L. L. Junior kisfiának, Dávidkának a temetésén, többen közülük a család barátai, jó ismerősei. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.