Ázsia Expressz 2: Demcsák Zsuzsáék és Gáspár Evelinék viszálya tovább folytatódik - videó

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa Kandász Andrea Gáspár Zsolt Gáspár Evelin Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz mág csak a második héten jár, a szereplők között máris forrnak az indulatok. Leginkább Demcsák Zsuzsa és Janicsák Veca váltják ki társaikból az ellenszenvet. Ezúttal Gáspár Evelinékkel feszültek össze megint...

Egyre mérgesebb a viszony Gáspár Evelinék és Demcsák Zsuzsáék párosa között. Egy félreértett megjegyzés indította el a lavinát: Evelin és Zsolti megjegyezték, hogy mennyire sajnálták Kandászt és Demcsákot, amiért esőben, lefojt sminkkel kellett a feladatot végrehajtaniuk. Zsuzsa és Andi erre nagyon bepöccentek és kiosztották a Gáspár testvéreket.

A vita itt nem maradt annyiban, onnantól kezdve minden alkalmat megragadnak a párosok, hogy odaszúrjanak egymásnak.

Ázsia Expressz 2. Gáspár Zsolti és Evelin Forrás: TV2

„A kocsiban ülve láttuk, hogy Andi és Zsuzsa küzdenek az elemekkel és elég viharvertek is voltak. Ezért jegyeztem meg, hogy borzasztó lehetett ilyen esőben gyalogolni. Nőként belegondoltam, hogy érezném magam, ha szétázott hajjal és elfolyó sminkkel kéne menetelnem a hátizsákommal és valóban aggódtam értük. Sajnos hamar kiderült, hogy nem értenek minket, és akkor is a rossz szándékot feltételezik, ha történetesen együtt érzünk velük. Innentől aztán nem volt megállás. Ha én vagy Zsolti csak hozzájuk szóltunk, pikírt válaszokat kaptunk tőlük, illetve főleg Zsuzsától, hát felvettük a kesztyűt" - mesélte a Ripostnak Evelin.

A pénteki adásban pedig Kandász andi akadt ki a Gáspárokra.

Gáspár Evelin elárulta, mi a helyzet indiai szerelmével

Gáspár Evelin a Mokka vendégeként mesélt ázsiai kalandjairól, és választ adott új indiai szerelmvel kapcsolatos kérdésekre is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.