Jennifer Lopez ezúttal mellényúlt: ebben a ruhában és sminkben mutatta be új filmjét - fotó

ruha smink mellényúlás Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig tökéletes Jennifer Lopez ezúttal nem találta el vörös szőnyeges outfitjét. 

Jennifer Lopez a Hustlers című filmjét népszerűsítette a minap a torontói filmfesztiválon. A mindig tökéletes megjelenésű díva ezúttal azonban nem a legjobb ruhát választotta magának. Sárga tüllös, fodros estélyi ruhájában úgy festett, mint egy cukorka. A sminkje pedig olyan hatást keltett, mintha be lenne gyulladva az énekesnő szeme. Az outfithez pedig egy pénzköteget megformáló táskát választott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

What a night!!! #hustlersmovie

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

What a night!!! #hustlersmovie

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Vetkőzni és rúdtáncolni tanult Jennifer Lopez

Jennifer Lopez bármit megtesz, hogy azonosulni tudjon filmszerepeivel. Ezúttal rúdtáncolni és vetkőzni tanult meg.

Új dallal és videoklippel dolgozza fel a szakítást Miley Cyrus: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-uj-dallal-es-videoklippel-dolgozza-fel-a-szakitast-miley-cyrus-video.htmlA közelmúltban szakított egymással Miley Cyrus és Liam Hemsworth. Közel 10 évig szerették egymást, többször szakítottak is, majd fél évvel ezelőtt összeházasodtak. Miley hozta meg a döntést, ám úgy tűnik, neki is nehezen megy az elszakadás...TV + Sztárok--Gáspár Evelin exéről mesélt: "Én voltam a taxis, meg a főbérlő is"http://www.life.hu/sztarok/20190908-gaspar-evelin-exerol-meselt-en-voltam-a-taxis-meg-a-foberlo-is.htmlGáspár Evelin elárulta, hogy a férfiakkal kapcsolatban felállított egy mércét, és akkor lesz csak új párja, ha jön valaki, aki képes megfelelni az elvárásoknak. Exe miatt hozta meg ezt a döntést.TV + SztárokOrigoTelefonon zaklatták Fésűs Nellyt: közösségi oldalán kérte követői segítségéthttp://www.life.hu/sztarok/20190908-telefonon-zaklattak-fesus-nellyt-kozossegi-oldalan-kerte-kovetoi-segitseget.htmlismeretlen számról zakéatták Fésűs Nelly színésznőt, aki segítséget kért közösségi oldalán.TV + SztárokOrigoHódi Pamela megmutatta gyönyörű gyémánt eljegyzési gyűrűjét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-hodi-pamela-megmutatta-gyonyoru-gyemant-eljegyzesi-gyurujet-foto.htmlHódi Pamela élete legboldogabb időszakát éli: szerelme, Tóth Bence eljegyezte. A szexi menyasszony megmutatta gyönyörű eljegyzési gyűrűjét. TV + SztárokOrigoHekkerek támadták meg Görög Zita Instagram fiókját: ő maga mesélte elhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-hekkerek-tamadtak-meg-gorog-zita-instagram-fiokjat-o-maga-meselte-el.htmlGörög Zita profilját török hekkerek támadták meg. A modell-műsorvezető időben meg tudta fékezni őket. TV + SztárokOrigoÉletveszélyesen megfenyegették a Barátok közt-szereplő Volosinovszki Györgyöthttp://www.life.hu/sztarok/20190907-eletveszelyesen-megfenyegettek-a-baratok-koztszereplo-volosinovszki-gyorgyot.htmlNem Volosinovszki György az első, akit a nézők a karakterével azonosítanak. A Barátok közt sztárjának például a szerepe miatt a halálát kívánják... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.