Palvin Barbi nyilvánosan tapizta le legjobb barátnőjét: fotó

Stella Maxwell Palvin Barbara tapizás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi legjobb barátnőjével, Stella Maxwellel érkezett a Harper's Bazaar idei ICONS bemutatójára. Felhívták magukra a figyelmet.

Természetesen minden fotós kíváncsi volt a vörös szőnyeges eseményen a gyönyörű Palvin Barbira és legjobb barátnőjére a szintén modell Stella Maxwellre. A szőke szépség nem ismeretlen a világsajtó számára, ugyanis nem mással, mint az Alkonyat filmek Bellájával alkot egy párt.

Barbi és Stella szívesen pózoltak a fotósok előtt, igen közeli testhelyzetben. Barbi még barátnője popsijára is rámarkolt. Vajon mit szól ehhez Kristen Stewart?

Palvin Barbi díva üzemmódban vette be a velencei vörös szőnyeget

A hét egyik legizgalmasabb eseménye a GQ díjátadó gála volt, aminek kapcsán részletesen beszámoltunk a legizgalmasabb női és férfi outfitekről is. Emellett egész héten szebbnél szebb divatpillanatokat tartogatott számunkra a velencei filmfesztivál is. Mutatjuk is a kedvenc darabjainkat a gondolák városából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.