Bochkor Gábor elárulta, milyen a viszonya most Várkonyi Andreával

Forrás: ATV -
Várkonyi Andrea viszony Bochkor Gábor kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors készített interjút Bochkor Gáborral, amiben új műsora mellett a lányával való kapcsolatáról és az exéhez, Várkonyi Andreához fűződő viszonyáról is őszintán beszélt.

Bochkor Gábor Amerikába jutazott a nyáron a lányával Nórival, ahol felejthetetlen élményekben volt részük. Most döbbent rá, hogy Nóri már tulajdonképpen kiskamasz, és ez egészen újszerű élmény a rádiósnak. Elmondása szerint Nórit továbbra is közösen, egyetértésben nevelik Várkonyi Andreával. A kérdésre, hogy milyen most a kapcsolatuk, így válaszolt:
"Se nem jó, se nem vészesen rossz. Ha egy szóval kéne leírnom, úgy jellemezném: korrekt. De azt gondolom, a gyerek érdekében ez jó is így. Rengeteg dolgot beszélünk meg Nóri kapcsán, és ilyenkor abszolút közös platformra helyezkedünk, de ennél nem több a viszony."

Bochkor Gábor Forrás: ATV

Bochkor elmondta azt is, hogy felháborítónak tartja, néhány exe a a nevével haknizik a sajtóban: "Az exekről pedig annyit, hogy totálisan felháborít, és visszatetsző számomra, amikor valaki sok év távlatából is ezzel haknizik a sajtóban, és a nevemmel szeretne címlapra kerülni. Zavar, mert én sosem tennék ilyet, és a legtöbb volt párom sem, akikkel baráti viszonyt ápolok, egyesek azonban még mindig itt tartanak."

Bochkor Gábornnak nincs új kapcsolata, bár nyitott egy új szerelemre.

Vajna Tímea elhagyta az országothttp://www.life.hu/sztarok/20190909-vajna-timea-elhagyta-az-orszagot.htmlPéntek óta az Egyesült Államokban tartózkodik Vajna Timi, a januárban elhunyt Andy Vajna özvegye - írja a Blikk.TV + SztárokOrigoTóth Gabi elárulta, mikor születik meg kislányahttp://www.life.hu/sztarok/20190908-toth-gabi-elarulta-mikor-szuletik-meg-kislanya.htmlTóth Gabi év végén fogja világra hozni első kislányát. Elárulta a pontos időpontot. TV + SztárokOrigoJanicsák Veca miatt estek Ki Bereczki Krisztiánék? - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-janicsak-veca-miatt-estek-ki-bereczki-krisztianek-video.htmlJanicsák Veca megbánta döntését, amit a második hajsza alatt hozott. Férjével, Ábellel komoly vita alakult ki köztük. Míg férje Demcsákéknak adta volna a plusz feladatot, Veca a fair play jegyében Krisztiánéknak osztotta ki a koktélkészítést. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika egy hatalmas kígyót vett kislányának, Mollinak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-erdelyi-moninak-egy-hatalmas-kigyot-vett-kislanyanakmollinak-foto.htmlErdélyi Mónikáék nem mennek a szomszédba egy kis poénért. Ezúttal is vicceset posztoltak. TV + Sztárok--Késik Király Viktor és Virág Anita esküvője: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190908-kesik-kiraly-viktor-es-virag-anita-eskuvojeez-az-oka.htmlKirály Viktor a közelmúltban jegyezte el szerelmét, Anitát. Az esküvő azonban egyelőre tolódik, aminek okait el is árulta az énekes. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin exéről mesélt: "Én voltam a taxis, meg a főbérlő is"http://www.life.hu/sztarok/20190908-gaspar-evelin-exerol-meselt-en-voltam-a-taxis-meg-a-foberlo-is.htmlGáspár Evelin elárulta, hogy a férfiakkal kapcsolatban felállított egy mércét, és akkor lesz csak új párja, ha jön valaki, aki képes megfelelni az elvárásoknak. Exe miatt hozta meg ezt a döntést. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.