Elképesztő dolgot kapott születésnapjára Ördög Nóra Nánási Páltól

flamingó ajándék Nánási Pál Ördög Nóra születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap, szeptember 8-án volt Ördög Nóra 38. születésnapja. A férje, Nánási Pál pedig egy igen különleges dolggal lepte meg.

Nánási Pál friss fotóján Ördög Nórát láthatjuk, amint a gyerekeivel a Balaton vizén ringatózik egy hatalmas, felfújható flamingóban, amit a születénapjára kapott.

"Mit tehet egy férj, ha tudja, hogy a felesége szereti a felfújható flamingókat...??? Megvárja a szülinapját, és megveszi a legnagyobbat, amit kapni lehet:):) Boldog szülinapot, Biberle:)" - írta a képhez a sztárfotós, aki így Nóri becenevét is elárulta. A biberle egy mézes, marcipános aprósütemény. Valószínűleg Nánási Pál pont olyan édesnek találja feleségét, mint ez a süti.

Bochkor Gábor elárulta, milyen a viszonya most Várkonyi Andreávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-bochkor-gabor-elarulta-milyen-a-viszonya-most-varkonyi-andreaval.htmlA Bors készített interjút Bochkor Gáborral, amiben új műsora mellett a lányával való kapcsolatáról és az exéhez, Várkonyi Andreához fűződő viszonyáról is őszintán beszélt.TV + SztárokOrigoVajna Tímea elhagyta az országothttp://www.life.hu/sztarok/20190909-vajna-timea-elhagyta-az-orszagot.htmlPéntek óta az Egyesült Államokban tartózkodik Vajna Timi, a januárban elhunyt Andy Vajna özvegye - írja a Blikk.TV + SztárokOrigoTóth Gabi elárulta, mikor születik meg kislányahttp://www.life.hu/sztarok/20190908-toth-gabi-elarulta-mikor-szuletik-meg-kislanya.htmlTóth Gabi év végén fogja világra hozni első kislányát. Elárulta a pontos időpontot. TV + SztárokOrigoJanicsák Veca miatt estek Ki Bereczki Krisztiánék? - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-janicsak-veca-miatt-estek-ki-bereczki-krisztianek-video.htmlJanicsák Veca megbánta döntését, amit a második hajsza alatt hozott. Férjével, Ábellel komoly vita alakult ki köztük. Míg férje Demcsákéknak adta volna a plusz feladatot, Veca a fair play jegyében Krisztiánéknak osztotta ki a koktélkészítést. TV + SztárokOrigoKésik Király Viktor és Virág Anita esküvője: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190908-kesik-kiraly-viktor-es-virag-anita-eskuvojeez-az-oka.htmlKirály Viktor a közelmúltban jegyezte el szerelmét, Anitát. Az esküvő azonban egyelőre tolódik, aminek okait el is árulta az énekes. TV + SztárokOrigoÚj dallal és videoklippel dolgozza fel a szakítást Miley Cyrus: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-uj-dallal-es-videoklippel-dolgozza-fel-a-szakitast-miley-cyrus-video.htmlA közelmúltban szakított egymással Miley Cyrus és Liam Hemsworth. Közel 10 évig szerették egymást, többször különváltak, majd fél évvel ezelőtt összeházasodtak. Miley hozta meg a döntést, ám úgy tűnik, neki is nehezen megy az elszakadás... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.