Máris továbblépett: eljegyezték Chester Bennington özvegyét

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Frazer Harrison -
öngyilkos özvegy öngyilkosság Chester Bennington
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júliusban volt két éve, hogy a Linkin Park frontembere öngyilkosságot követett el. Özvegye hamarosan újra férhez megy. 

Júliusban volt két éve, hogy Chester Bennington, a Linkin Park énekese elhunyt. Felesége, Talinda pedig máris továbblépett: közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt, hogy eljegyezték.

Chester Bennington és felesége, Talinda Ann Bentley Forrás: AFP/2012 Getty Images/Frazer Harrison


Bejegyzésében azt írta, hogy a lelki társának halála nem jelenti azt, hogy ő is meghalt volna. Vőlegényét titokzatosan csak Michael F.-nek nevezi. A családja, a barátai és a Linkin Park tagjai is tárt karokkal fogadták őt.


Szólt azokhoz is, akik a szeretteiket öngyilkosság miatt vesztették el. Azt írta nekik, hogy igenis boldogok lehetnek újra, lehet hely a szívükben egyszerre a gyásznak, az örömnek és a szerelemnek is.

Jakupcsek Gabriella elárulta, néha legszívesebben csak csendben elvonulnahttp://www.life.hu/sztarok/20190909-jakupcsek-gabriella-elarulta-neha-legszivesebben-csak-csendben-elvonulna.htmlJakupcsek Gabriella elárulta, néha szüksége van arra, hogy egyedül legyen. TV + Sztárok--Nagymamáját gyászolja Risztov Évahttp://www.life.hu/sztarok/20190909-nagymamajat-gyaszolj-risztov-eva.htmlRisztov Éva elvesztette szeretett nagymamáját. TV + SztárokOrigoMélyszegénységben él a tiszaburai Csepregi Éva-imitátorhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-melyszegenysegben-el-a-tiszaburai-csepregi-eva-imitator.htmlA mélyszegénységről vallott a Sztárban sztár leszek! tiszaburai versenyzője. TV + SztárokOrigoÍgy van most Demjén Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20190909-igy-van-most-demjen-ferenc.htmlJó hírek érkeztek Demjén Ferencről: az énekest hamarosan hazaengedik a rehabilitációs intézetből. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoBarátai próbálnak pasit szerezni Zimány Lindánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-baratai-probalnak-pasit-szerezni-zimany-lindanak.htmlZimány Linda három éven belül szeretne férjhez menni és családot alapítani. Célja elérésében barátai segítik.TV + SztárokOrigoJanicsák Veca és férje elárulták, miért kaptak össze olyan gyakran az Ázsia Expressz forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-janicsak-veca-es-ferje-elarultak-miert-kaptak-ossze-olyan-gyakran-az-azsia-expressz-forgatasan.htmlJanicsák Veca és férje elárulták, a hétköznapokban teljesen másként viselkednek egymással, mint az Ázsia Expresszben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.