Ázsia Experssz 2: Hódi Pamela botoxoltatott és nagyon megbánta: videó

Forrás: Hódi Pamela / Instagram -
Hódi Pamela botox Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela az Ázsia Expressz játéka közben mesélte el ingerülten, hogy nem tudja elvégezni a feladatot, mivel botoxoltatott és nem mozog az arca...

Hódi Pamela elárulta, hogy mindig is ellene volt a plasztikai beavatkozásoknak, ám barátai rábeszélték, hogy botoxoltasson a homlokába. Néhány hónappal ezelőtt engedett a csábításnak és kisimíttatta ráncait. Azóta nem mozog a sztármami arca, nincsenek mimikái és emiatt teljesen kiborult.

Hódi Pamela Forrás: Hódi Pamela / Instagram

"Még utazás előtt három nappal, életemben először elmentem botoxoltatni, de álmomban nem gondoltam volna, hogy ez bármilyen problémát okozhat, és pechemre pont egy ilyen mimikás feladatot kapok majd. Bevallom őszintén, azt sem tudtam, hogy ez a kezelés ilyen kis mellékhatással jár pár napig" - mesélte a Borsnak Pami.

Hódi Pamela vallott: "Nagyon stresszeltem"

Hódi Pamela ugyan kiesett az Ázsai Expressz 2-ből, de esélyt kapott a folytatásra. A Life.hu-nak elárulta, hogyan élte meg a várakozást a visszakerülése előtt, és azt is, hogy miért stresszelt a leginkább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.