Ónodi Eszter smink nélkül mutatta meg magát - Fotó

fotó Ónodi Eszter smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ónodi Eszter az egyik előadása előtt készített magáról szelfit: smink nélkül látható a fotó. 

Ónodi Eszter nem fél megmutatni arcát mindenféle cicoma nélkül. A színésznő az egyik előadása előtt készített magáról szelfit, amelyen nemcsak smink nincs rajta, de éppen hajmosás után, nedves hajjal látható. Az biztos, hogy Ónodi Eszter így is gyönyörű, így bátran mászkálhat bárhol anélkül, hogy kifestené magát.

Berki Mazsi fotója gyanús lett a követőknek: babát várhat Berki Krisztián feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20190910-berki-mazsi-fotoja-gyanus-lett-a-kovetoknek-babat-varhat-berki-krisztian-felesege.htmlAzt gyanítják a követők, hogy Berki Mazsi babát vár. TV + SztárokOrigoSztárban sztár leszek: Pápai Joci elárulta, mi áll a döntései mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20190910-sztarban-sztar-leszek-papai-joci-elarulta-mi-all-a-dontesei-mogott.htmlPápai Joci a Sztárban sztár leszek! zsűritagjaként olyan versenyzőket is továbbenged, akikben a többi mentor nem lát fantáziát. Elárulta, miért. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: a csípős ételek miatt injekciót is kellett adni a játékosoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-azsia-expressz-2-a-csipos-etelek-miatt-injekciot-is-kellett-adni-a-jatekosoknak.htmlAz Ázsia Expressz 2 játékosaira orvos is vigyázott, volt is rá szükség. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Hódi Pamela elárulta, miért stresszelthttp://www.life.hu/sztarok/20190910-azsia-expressz-2-hodi-pamela-elarulta-miert-stresszlt.htmlHódi Pamela ugyan kiesett az Ázsai Expressz 2-ből, de esélyt kapott a folytatásra. A Life.hu-nak elárulta, hogyan élte meg a várakozást a visszakerülése előtt, és azt is, hogy miért stresszelt a leginkább. TV + SztárokOrigoVajna Timit ábrázoló törölközőt lehet vásárolni Olaszországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-vajna-timit-abrazolo-torolkozot-lehet-vasarolni-olaszorszagban.htmlVajna Timi arcképével árulnak törölközőket Olaszországban. TV + SztárokOrigoNem tudott dönteni két pasi között: végül távoznia kellett a Love Island szőkeségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-nem-tudott-donteni-ket-pasi-kozott-vegul-tavoznia-kellett-a-love-island-szokesegenek.htmlKarola esett ki a Love Island című műsorból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.