Sztárban sztár leszek: Pápai Joci elárulta, mi áll a döntései mögött

Pápai Joci Sztárban sztár leszek! döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci a Sztárban sztár leszek! zsűritagjaként olyan versenyzőket is továbbenged, akikben a többi mentor nem lát fantáziát. Elárulta, miért. 

Pápai Joci olyan versenyzőknek is ad esély, akinek senki más. Sokan nem értik a döntését, most elmondta, miért válogatja be ezeket az énekeseket.

Pápai Joci elárulta, miért válogat be olyanokat, akiket senki más Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Mert én a szórakoztatást is szem előtt tartom, nem csak az utánzást. Szerintem ebben a műsorban az is fontos, hogy valaki mosolyt tudjon csalni a közönség arcára, hiszen ez nemcsak egy verseny, hanem egyben egy házibuli is" - árulta el a Blikknek Joci. Arról is vallott, hogy jönnek ki egymással a zsűritagok. "Tóth Gabit kislánykora óta ismerem, hiszen anno a Megasztárban együtt indultunk, csak nekem kevésbé volt szerencsés a szereplésem, mint neki. Horváth Tomit régóta nagyon kedvelem, annak pedig különösen örülök, hogy a műsor kapcsán megismerhettem Bereczki Zolit. Egy biztos, ha néha vannak is viták, tiszteljük és kedveljük egymást, ami roppant fontos" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.