Horváth Gréta videó sírás Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz második évada egyre nagyobb megterhelést jelent a sztárpároknak. Ezúttal Horváth Gréta párja, Dávid borult ki.

Az Ázsia Expressz legutolsó adása is bővelkedett kiborulásokban, összeveszésekben. Ezúttal Horváth Gréta szerelme Dávid akadt ki, amiért senki sem akarta befogadni őket éjszakára. A férfinak születésnapja volt, hiányoztak neki a szerettei és higiénia...

Jó nagy balhé alakult ki Janicsák Veca és férje között

Az Ázsia Expressz második szériájában egyre komolyabb veszekedések alakulnak ki a párok között. Janicsák Veca és férje Ábel is egyre többet veszekszenek.
Gyászoló szülők csoportja segíti L.L. Juniort a tragédia óta: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-gyaszolo-szulok-csoportja-segiti-ll-juniort-a-tragedia-ota-video.htmlMásfél héttel ezelőtt hunyt el tragikus körülmények között L.L. Junior 3 éves kisfia, Dávidka. A gyászoló apát hasonló tragédián átesett szülők segítik a feldolgozásban.TV + Sztárok--Balázs Klári kétszer mondott nemet Korda Györgynek: vallomások a régmúltrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-balazs-klari-ketszer-mondott-nemet-korda-gyorgynek-vallomasok-a-regmultrol.htmlBalázs Klári és Korda György szerelme 40 éve tart. Kapcsolatuk elején azonban Klárika kétszer is lekoptatta a macsó táncdalénekest.TV + Sztárok--L.L. Junior exe komoly fenyegetéseket kap kisfia halála óta: a rendőrség vigyáz ráhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-ll-junior-exe-komoly-fenyegeteseket-kap-kisfia-halala-ota-a-rendorseg-vigyaz-ra.htmlNéhány nappal ezelőtt egy szörnyű tragédiában vesztette életét L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik fia, a 3 éves Dávidka. A gyászoló szülők fájdalmát pluszban tetézi, hogy a rajongók közül sokan a rapper exét tartják felelősnek a pici haláláért. Komoly fenyegetéseket kap Csilla. TV + SztárokOrigoSoha nem hallott részletek a tragédia napjáról: L.L. Junior exkluzív interjút adotthttp://www.life.hu/sztarok/20190910-soha-nem-hallott-reszletek-a-tragedia-napjarol-ll-junior-exkluziv-interjut-adott.htmlA Tények Pluszban adott exkluzív interjút L.L. Junior, aki őszintén mesélt arról, hogyan tudta meg kisfia halálát és mi történt azután...TV + SztárokOrigoGyászol Cicciolina: egy kedves barátját veszítette elhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-gyaszol-cicciolina-egy-kedves-baratjat-veszitette-el.htmlCicciolina egy kedves barátját veszítette el. Teljesen összemolott. TV + SztárokOrigoLehet, hogy Vasvári Vivien és Fecsó kibékülnek?http://www.life.hu/sztarok/20190910-lehet-hogy-vasvari-vivien-es-fecso-kibekulnek.htmlVasvári Vivien és Fecsó kapcsolata zátonyra futott, de a barátok szerint még nincs minden veszve. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.