Cooky párja, Debóra megmutatta alakját szülés után - Fotó

alak Debóra Cooky szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky párja, Debóra megmutatta, milyen csinos: kétgyermekes anyukaként elképesztő alakja van.

Debóra nem is olyan régen adott életet második közös gyermeküknek, és máris elképesztő alakja van. Cooky párja Instagram-oldalán mutatott felvételt magáról, a kommentelők pedig teljesen elámultak azon, hogy a kétgyermekes anyuka milyen bombázó.

Jordán Tamás elárulta, hogy van most Törőcsik Marihttp://www.life.hu/sztarok/20190911-jordan-tamas-elarulta-hogy-van-most-torocsik-mari.htmlJordán Tamás rendszeresen látogatja Törőcsik Marit. Elárulta, hogy van most a művésznő. TV + SztárokOrigoPaul McCartney mesekönyvet írt http://www.life.hu/sztarok/20190911-paul-mccartney-mesekonyvet-irt.htmlMegjelent Paul McCartney első képes mesekönyve, melyet a zenész unokái ihlettek. TV + Sztárok--Gáspár Evelin elárulta, mit jelent az a kifejezés, amit Gáspár Zsolti gyakran használhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-gaspar-evelin-elarulta-mit-jelent-az-a-kifejezes-amit-gaspar-zsolti-gyakran-hasznal.htmlGáspár Evelin elárulta, mit jelent az Ázsia Expresszben oly gyakran használt „szoszi mo" kifejezés. TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra kihasználta az őszi meleg időt: bicajozni vitte kisfiát - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-szinetar-dora-kihasznalta-az-oszi-meleg-idot-bicajozni-vitte-kisfiat-foto.htmlSzinetár Dóra kihasználta az őszi meleget és bicajozni vitte kisfiát-TV + Sztárok--Hódi Pamela és Tóth Bence eljegyzésükről meséltek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-hodi-pamela-es-toth-bence-eljegyzesukrol-meseltek-video.htmlHódi Pamela és Tóth Bence először szerepeltek együtt a nyilvánosság előtt. Elmesélték, hogyan történt a lánykérés.TV + SztárokOrigoEgy éves lett Kulcsár Edina kisfia:a büszke anyuka a szülés élményéről mesélt - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-egy-eves-lett-kulcsar-edina-kisfiaa-buszke-anyuka-a-szules-elmenyerol-meselt-foto.htmlEgy évvel ezelőtt hozta világra kisfiát Kulcsár Edina. A büszke édesanya a szülés élményeit elevenítette fel egy édes pocakos fotóval.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.