Demcsák Zsuzsa vendéglátóinak mesélt arról, hogy exférje bántalmazta

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
Demcsák Zsuzsa családon belüli erőszak bántalmazás Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa indiai vendéglátóinak mesélte el, hogy korábban bántalmazta őt exférje.

Váratlan dolog történt az Ázsia Expressz forgatásán Demcsák Zsuzsával és Kandász Andreával. A páros épp szállást keresett magának, amikor egy olyan szervezet házában kötöttek ki, amely segíti a családon belüli erőszakot elszenvedett anyákat, gyermeket.

Egy olyan anyaotthonban találtuk magunkat, ami a gyermekeknek és anyáknak nyújt menedéket, és átutazóknak, mert nagyon veszélyes azon a környéken közlekedni. Ha valaki nem éri el a csatlakozást a vonathoz, ott eltölthet egy éjszakát. Azonnal befogadtak minket" – mesélte Demcsák Zsuzsa.

A tévést nagyon megérintette ez a váratlan találkozás, és a vendéglátóinak elárulta, korábban ő is átesett hasonlón akkor, amikor bántalmazta őt exférje.

Tulajdonképpen ez nagyon furcsa, mivel írtam egy könyvet a családon belüli erőszakról, a családon belüli agresszivitástól, mivel bántalmazott a férjem... Egy egész könyvet írtam erről."

Szinetár Dóra kihasználta az őszi meleg időt: bicajozni vitte kisfiát - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-szinetar-dora-kihasznalta-az-oszi-meleg-idot-bicajozni-vitte-kisfiat-foto.htmlSzinetár Dóra kihasználta az őszi meleget és bicajozni vitte kisfiát-TV + Sztárok--Hódi Pamela és Tóth Bence eljegyzésükről meséltek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-hodi-pamela-es-toth-bence-eljegyzesukrol-meseltek-video.htmlHódi Pamela és Tóth Bence először szerepeltek együtt a nyilvánosság előtt. Elmesélték, hogyan történt a lánykérés.TV + SztárokOrigoVastag Csaba nagyon kigyúrta magát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-vastag-csaba-nagyon-kigyurta-magat-foto.htmlVastag Csaba elképesztően izmos. Nagyon kigyúrta magát.TV + SztárokOrigoVasvári Vivien nyilatkozott a válásról: nem lesz béküléshttp://www.life.hu/sztarok/20190911-vasvari-vivien-nyilatkozott-a-valasrol-nem-lesz-bekules.htmlVasvári Vivien először nyilatkozott a válásáról. Elmondta, lát-e esélyt a békülésre, és a családbővítési terveiről is beszélt. TV + SztárokOrigoBalázs Klári kétszer mondott nemet Korda Györgynek: vallomások a régmúltrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-balazs-klari-ketszer-mondott-nemet-korda-gyorgynek-vallomasok-a-regmultrol.htmlBalázs Klári és Korda György szerelme 40 éve tart. Kapcsolatuk elején azonban Klárika kétszer is lekoptatta a macsó táncdalénekest.TV + Sztárok--L.L. Junior exe komoly fenyegetéseket kap kisfia halála óta: a rendőrség vigyáz ráhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-ll-junior-exe-komoly-fenyegeteseket-kap-kisfia-halala-ota-a-rendorseg-vigyaz-ra.htmlNéhány nappal ezelőtt egy szörnyű tragédiában vesztette életét L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik fia, a 3 éves Dávidka. A gyászoló szülők fájdalmát pluszban tetézi, hogy a rajongók közül sokan a rapper exét tartják felelősnek a pici haláláért. Komoly fenyegetéseket kap Csilla. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.