Egy kórházi dolgozó azt állítja, Michael Schumacher tudatánál van

Párizs őssejt Michael Schumacher őssejt-kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Michael Schumachert egy párizsi kórházba szállították, ahol kísérleti őssejtkezelést kap. A La Parisien francia napilap most kiderítette, milyen állapotban van a legendás versenyző.

A francia lap azt írja, hogy Jean Todt is meglátogatta Schumachert, 45 percet volt bent nála, és találkozott Mick Schumacherrel is. A Pompidou kórház szinte erődítménnyé vált, mióta Schumit ott kezelik.

A lapnak a kórház egyik alkalmazottja nyilatkozott a pilóta állapotáról. A dolgózó azt állította, hogy ő is Michael ápolói között van, és a sportoló tudatánál van a kezelésnek köszönhetően. A Forma-1-es pilótát a kórház egyik vezető sebésze kezeli, aki az őssejtkezelések specialistája, és komoly áttöréseket ért már el karrierje során.

A síbalesete óta eltelt öt évben a család semmit nem osztott meg a Forma-1-es pilóta állapotáról, a mostani, friss híreket sem kommentálták.

Demcsák Zsuzsa vendéglátóinak mesélt arról, hogy exférje bántalmaztahttp://www.life.hu/sztarok/20190911-demcsak-zsuzsa-vendeglatoinak-meselt-arrol-hogy-exferje-bantalmazta.htmlDemcsák Zsuzsa indiai vendéglátóinak mesélte el, hogy korábban bántalmazta őt exférje. TV + SztárokOrigoGyarmati Panka nagyon dögös bikiniben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-gyarmati-panka-nagyon-dogos-bikiniben.htmlGyarmati Panka a nyaralásáról készült képet tett közzé, bikiniben pózol. TV + SztárokOrigoHódi Pamela még mindig bikiniben pózol - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-hodi-pamela-meg-mindig-bikiniben-pozol.htmlHódi Pamela bikinis fotót mutatott magáról: nagyon szexin izzad. TV + SztárokOrigoMajka zongorázni tanítja kisebbik fiát, Olivérthttp://www.life.hu/sztarok/20190911-majka-zongorazni-tanitja-kisebbik-fiat-olivert.htmlMáris zongorázni tanul Majka kisebbik fia, a hároméves Olivér. TV + SztárokOrigoPaul McCartney mesekönyvet írt http://www.life.hu/sztarok/20190911-paul-mccartney-mesekonyvet-irt.htmlMegjelent Paul McCartney első képes mesekönyve, melyet a zenész unokái ihlettek. TV + Sztárok--Gáspár Evelin elárulta, mit jelent az a kifejezés, amit Gáspár Zsolti gyakran használhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-gaspar-evelin-elarulta-mit-jelent-az-a-kifejezes-amit-gaspar-zsolti-gyakran-hasznal.htmlGáspár Evelin elárulta, mit jelent az Ázsia Expresszben oly gyakran használt „szoszi mo" kifejezés. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.