Fordulat Hien szüleinek emberrablási ügyében: fontos iratok tűntek el

Forrás: Hien / Instagram -
emberrablás tárgyalás nyomozás bíróság iratok Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb fordulat történt Hien szüleinek bírósági ügyében.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Hien családtagjai is vádlottak abban a bűnszervezetben elkövetett embercsempészési ügyben, amellyel összesen 25 ember vádolnak. Tavasszal Nguyen Tuan Anht elsőrendű vádlottként 5 év, Hien édesanyját 1 év, féltestvérét pedig 2 év 6 hónap letöltendő börtönre ítélték.

A Blikk azt írja, az ügyben most váratlan fordulat történt, az ügyvéd szerint rejtélyes módon több ezer oldalnyi fontos irat tűnt el a lefoglalt dokumentumok közül. Így akár fel is menthetik a vádlottakat.

Több mint ötezer oldalnyi, a Nemzeti Nyomozó Iroda által lefoglalt és az ügyben felhasznált dokumentum tűnt el nyomtalanul az ügyben" – mondta el a lapnak dr. Tran Dániel, aki hozzátette, van még egy másik fontos tényező a védelem szempontjából: „Álláspontunk szerint a lehallgatási anyagokat fordító tolmács személye továbbra is kétséges, de vannak információk arra nézve, hogy az ismeretlen tolmács a II. rendű vádlott élettársa lehetett, ami súlyos aggályokat vet fel."

Hien Forrás: Hien / Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.