Jordán Tamás elárulta, hogy van most Törőcsik Mari

Forrás: Stekovics Gáspár -
Jordán Tamás állapot Törőcsik Mari egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jordán Tamás rendszeresen látogatja Törőcsik Marit. Elárulta, hogy van most a művésznő.

Az utóbbi időben jó és rossz hírek is érkeztek Törőcsik Mari egészségi állapotáról. A művésznő szerencsére lelkileg jól van, amihez hozzájárul, hogy gyakran látogatják őt barátok, ismerősök. Jordán Tamás is gyakran tiszteletét teszi nála. A rendező elmondta, hetente legalább kétszer felkeresi őt, és legtöbbször a színház a téma.

Jordán Tamás Fotó: Polyak Attila - Origo

Fizikálisan nincs túl jó állapotban, de szellemileg teljesen rendben van. Megtisztelő a szeretet, amit minden látogatásomkor kapok tőle. Annyira tisztelem, hogy magázódva beszélgetünk, pedig évtizedes a barátságunk. Óriási lélekerő van benne, de ha véletlenül picit elhagyja magát, szoktam neki mondani, hogy Mari, magát a tenyere közepén hordozza a jóisten, és ha véletlenül le akar csúszni onnan, mindig visszapöcköli a helyére" – idézi Jordán Tamás szavait aBors.

Törőcsik Mari Forrás: Stekovics Gáspár
Vastag Csaba nagyon kigyúrta magát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-vastag-csaba-nagyon-kigyurta-magat-foto.htmlVastag Csaba elképesztően izmos. Nagyon kigyúrta magát.TV + SztárokOrigoEgy éves lett Kulcsár Edina kisfia:a büszke anyuka a szülés élményéről mesélt - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-egy-eves-lett-kulcsar-edina-kisfiaa-buszke-anyuka-a-szules-elmenyerol-meselt-foto.htmlEgy évvel ezelőtt hozta világra kisfiát Kulcsár Edina. A büszke édesanya a szülés élményeit elevenítette fel egy édes pocakos fotóval.TV + SztárokOrigoÍgy van a komoly autóbalesetet szenvedett humorista, Kevin Harthttp://www.life.hu/sztarok/20190911-igy-van-a-komoly-autobalesetet-szenvedett-humorista-kevin-hart.htmlKevin Hart színész és humorista komoly autóbalesetet szenvedett, most kiderült, hogy van. TV + SztárokOrigoGyászoló szülők csoportja segíti L.L. Juniort a tragédia óta: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-gyaszolo-szulok-csoportja-segiti-ll-juniort-a-tragedia-ota-video.htmlMásfél héttel ezelőtt hunyt el tragikus körülmények között L.L. Junior 3 éves kisfia, Dávidka. A gyászoló apát hasonló tragédián átesett szülők segítik a feldolgozásban. TV + Sztárok--Soha nem hallott részletek a tragédia napjáról: L.L. Junior exkluzív interjút adotthttp://www.life.hu/sztarok/20190910-soha-nem-hallott-reszletek-a-tragedia-napjarol-ll-junior-exkluziv-interjut-adott.htmlA Tények Pluszban adott exkluzív interjút L.L. Junior, aki őszintén mesélt arról, hogyan tudta meg kisfia halálát és mi történt azután...TV + SztárokOrigoÁzsia Experssz 2: Hódi Pamela botoxoltatott és nagyon megbánta: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-azsia-experssz-2-hodi-pamela-botoxoltatott-es-nagyon-megbanta-video.htmlHódi Pamela az Ázsia Expressz játéka közben mesélte el ingerülten, hogy nem tudja elvégezni a feladatot, mivel botoxoltatott és nem mozog az arca... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.