L.L. Junior pszichológiai vizsgálatot kért Csillára

Forrás: Facebook/Mokka -
Hopp Csilla pszichológia L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior és Csilla békét kötöttek, de úgy tűnik, hogy az énekes nem tett le arról, hogy kivizsgáltassa gyermekei anyját: teljes pszichológiai elemzést kért. 

L.L. Junior megbánta már, hogy egy élő videóban fakadt ki gyermekei anyjára. A Tények Pluszban kért bocsánatot, de úgy tűnik, hogy arról nem tett le, hogy kivizsgálatassa Csillát. Erről a nő ügyvédje, dr. Horváth Gábor nyilatkozott.

L.L. Junior pszichológiai vizsgálatot kért Csillára Forrás: Facebook/Mokka

"A mindenre kiterjedő pszichológiai vizsgálat igénye elhangzott, és előzetes infomációnk alapján úgy értesültem, a bírósági beadványban ez benne van indítványképp" - árulta el Csilla ügyvédje a Borsnak. Hozzátette: ők első körben nem adtak be ilyen indítványt, de ha arra kerül a sor, kérelmezik Junior mentális állapotának felmérését.

Paul McCartney mesekönyvet írt http://www.life.hu/sztarok/20190911-paul-mccartney-mesekonyvet-irt.htmlMegjelent Paul McCartney első képes mesekönyve, melyet a zenész unokái ihlettek.TV + Sztárok--Így van a komoly autóbalesetet szenvedett humorista, Kevin Harthttp://www.life.hu/sztarok/20190911-igy-van-a-komoly-autobalesetet-szenvedett-humorista-kevin-hart.htmlKevin Hart színész és humorista komoly autóbalesetet szenvedett, most kiderült, hogy van. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien nyilatkozott a válásról: nem lesz béküléshttp://www.life.hu/sztarok/20190911-vasvari-vivien-nyilatkozott-a-valasrol-nem-lesz-bekules.htmlVasvári Vivien először nyilatkozott a válásáról. Elmondta, lát-e esélyt a békülésre, és a családbővítési terveiről is beszélt. TV + SztárokOrigoGyászoló szülők csoportja segíti L.L. Juniort a tragédia óta: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-gyaszolo-szulok-csoportja-segiti-ll-juniort-a-tragedia-ota-video.htmlMásfél héttel ezelőtt hunyt el tragikus körülmények között L.L. Junior 3 éves kisfia, Dávidka. A gyászoló apát hasonló tragédián átesett szülők segítik a feldolgozásban. TV + Sztárok--L.L. Junior exe komoly fenyegetéseket kap kisfia halála óta: a rendőrség vigyáz ráhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-ll-junior-exe-komoly-fenyegeteseket-kap-kisfia-halala-ota-a-rendorseg-vigyaz-ra.htmlNéhány nappal ezelőtt egy szörnyű tragédiában vesztette életét L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik fia, a 3 éves Dávidka. A gyászoló szülők fájdalmát pluszban tetézi, hogy a rajongók közül sokan a rapper exét tartják felelősnek a pici haláláért. Komoly fenyegetéseket kap Csilla. TV + SztárokOrigoGyászol Cicciolina: egy kedves barátját veszítette elhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-gyaszol-cicciolina-egy-kedves-baratjat-veszitette-el.htmlCicciolina egy kedves barátját veszítette el. Teljesen összemolott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.