Gyermekekkel készül Guinness-rekord kísérletre Polgár Judit

Forrás: Chessbase.com -
sakk Guinness-rekord Polgár Judit gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Földrészeket összekötő Guinness-rekord-kísérletre készül Polgár Judit nemzetközi sakknagymester.

A kétszeres sakkolimpiai bajnok sportoló legalább 20 ezer fiatal részvételével a világ legnagyobb online sakkversenyét hirdette meg a chesskid.com internetes oldalon. A szervezők sajtóközleménye szerint a szeptember 1-jén indult rekordkísérlet már eddig is rengeteg érdeklődőt vonzott, azóta már négyezer gyerek játszott az online sakktábláknál. A vállalkozó kedvű gyermekeknek október 5-ig van lehetőségük jelentkezni és játszani.

Polgár Judit rekordkísérletre készül Forrás: Chessbase.com


"Fiatalokkal szeretnénk sakktörténelmet írni. A rekordkísérlet ismét bizonyíthatja, hogy a sakk miként képes összekötni az embereket, hiszen világ minden tájáról bárki elindulhat a versenyen, amely a közösség erőfeszítésének köszönhetően kerülhet be a Guinness-rekordok könyvébe" - fogalmazott Polgár Judit, aki 25 éven keresztül vezette a női világranglistát.

Az október 19-i döntő győztesei lehetőséget kapnak rá, hogy a versenyzéstől 2014-ben visszavonult Polgár Judittal mérkőzzenek meg.

Meztelenül fotózták le Gwyneth Paltrowt - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-meztelenul-fotoztak-le-gwyneth-paltrowt.htmlGwyneth Paltrow meztelenül jógázott a természet lágy ölén és ezt le is fotózták. TV + Sztárok--Smaltig Dalma kiszállt a Feleségek luxuskivitelben című realitybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-smaltig-dalma-kiszallt-a-felesegek-luxuskivitelben-cimu-realitybol.htmlMost már biztos: Smaltig Dalma nem szerepel a Feleségek luxuskivitelben folytatásában. TV + Sztárok--Légi szenteltvíz-permetezéssel küzdenek az iszákosság ellen Oroszországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-legi-szenteltvizpermetezessel-kuzdenek-az-iszakossag-ellen-oroszorszagban.htmlHetvenliternyi szentelt vizet permeteztetett szét egy repülőgépről az iszákosság és a paráznaság elleni küzdelem jegyében Szavva, Tver és Kasinszk metropolitája - jelentette csütörtökön a TIA helyi hírügynökség. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelin nagyon kiborult a helyiekre - Videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190912-azsia-expressz-2-gaspar-evelin-nagyon-kiborult-a-helyiekre.htmlElkeseredett és dühös lett Gáspár Evelin az Ázsia Expressz 2. során, a helyiek ugyanis nem segítettek nekik a tájékozódásban. TV + SztárokOrigoVajna Timire a nyílt utcán támadtak ráhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-vajna-timire-a-nyilt-utcan-tamadtak-ra.htmlVajna Timiről sok álhír terjeng, az egyik miatt az utcán rá is támadtak a celebre. TV + SztárokOrigoNejlonzacskóba kellett pisilnie Yvonne Strahovski színésznőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-nejlonzacskoba-kellett-pisilnie-yvonne-strahovski-szinesznonek.htmlBizarr történetet mesélt el a tévékamerák előtt A szolgálólány meséje című sorozat sztárja, Yvonne Strahovski. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.