Ma eldőlhet Aurelio sorsa: a bíróság ítéletet hirdethet az emberrablási ügyben

Forrás: TV2 -
emberrablás bűnügy Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön folytatódik a bíróságon Aurelio emberrablási ügye: akár döntés is születhet. 

"Csütörtökön újabb tanúmeghallgatások lesznek, és könnyen lehet, hogy ítélet is születik. Ügyfelem és én is bizakodóak vagyunk, annak ellenére is, hogy a vád álláspontja változatlan, vagyis emberrablási ügyként kezeli a történteket. Mivel vádhoz kötöttség van, nincs arra lehetőség, hogy módosítsák a vádat, pedig álláspontom szerint semmiképpen sem történt emberrablás. Ennek fényében az egyetlen elfogadható ítélet számunkra a teljes felmentés. Már csak azért is, mert ellenkező esetben a bírónak nincs más lehetősége, mint a letöltendő börtönbüntetés kiszabása, hiszen ügyfelem korábban a drog ügye miatt már kapott egy felfüggesztett börtönbüntetést, így hasonlóan enyhe büntetés kiszabására már nincs lehetőség" – mondta el a Ripostnak dr. Pokker Zoltán, aki hozzátette, Aurelio a körülményekhez képest jó lelkiállapotban készül a tárgyalásra.

Forrás: TV2

Ázsia Expressz 2.: Így engedik el magukat a Liu testvérekhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-azsia-expressz-2-igy-engedik-el-magukat-a-liu-testverek.htmlAz olimpiai bajnok Liu testvérek szigorú, kimért életüket ismerhették eddig a nézők, ám most az Ázsia Expresszel a mindennapi, hétköznapi életükbe is betekintést nyerhetünk. A Life.hu a Kandy tetején, egy medencében interjúzta a rövidpályás-gyorskorcsolyázás legprofibb versenyzőit, ahol többek közt a viselkedésükről esett szó. TV + SztárokOrigoExkluzív interjút ad a Tények Plusznak LL Juniorhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-exkluziv-interjut-ad-a-tenyek-plusznak-l-l-junior.htmlSzívszorító képsprokat láthatnak a Tények Plusz kedd esti nézői. L.L. Junior exkluzív interjúban mondja el, mi lesz nagyobb fiával Lacikával és hogy vannak most exével, Csillával. TV + SztárokOrigoOda vannak Laky Zsuzsi férjéért, Dietz Gusztiért a nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190908--oda-vannak-laky-zsuzsi-ferjeert-dietz-gusztiert-a-nok.htmlDietz Guszti, Laky Zsuzsi férje olyannyira népszerű a nők körében, hogy folyamatosan írnak neki, hívogatják. A volt szépségkirálynő kiakadt. No, nem azért, mintha nem bízna a férfiban, sőt... Az zavarja, hogy nem veszik figyelembe, hogy Guszti házas és közös gyerekeik vannak. TV + Sztárok--Sötét napszemüveggel takarja arcát kisfia temetésén a gyászoló Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20190906-sotet-napszemuveggel-takarja-arcat-kisfia-temetesen-a-gyaszolo-hopp-csilla.htmlElkezdődött L. L. Junior és Hopp Csilla kisfiának, Dávidkának a temetése. A gyászoló szülők megtörve érkeztek, az édesanya zokogva, sötét napszemüveggel takarta arcát. TV + SztárokOrigoBékét köthet Junior és Csilla: a temetésen egymás mellett is állhatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-beket-kothet-junior-es-csilla-a-temetesen-egymas-mellett-is-allhatnak.htmlAhogy megírtuk, az ügyvédje is elkíséri Csillát L. L. Juniorral közös kisfia temetésére. Nem titok, az egykori pár között elérgesedett a viszony, és mindketten maguknak akarják nagyobbik fiuk felügyeleti jogát, de most úgy vélik, a gyászszertartás idejére fel kell függeszteniük a harcot, Dávidkának meg kell adniuk a végtisztességet. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2. - Bohos Kornél: "Nagy feltűnést keltünk"http://www.life.hu/sztarok/20190905-azsia-expressz-2-bohos-kornel-nagy-feltunest-keltunk.htmlBereczki Krisztiánt edzője, Bohos Kornél kísérte el az Ázsia Expressz 2. utazós realityre. Kornél a Life.hu-nak elárulta, hogyan viselik az edzésekhez már-már alkalmatlan körülményeket.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.