Gyászol Eszenyi Enikő: kollégáját vesztette el

halál kolléga gyász Eszenyi Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszenyi Enikő Facebook-oldalán tudatta, hogy távozott az élők sorából egy kollégája, Rajk László díszlet- és látványtervező. 

Eszenyi Enikő lesújtó hírt kapott, egy kollégáját vesztette el a színésznő. Erről Facebook-oldalán tájékoztatta a követőit. „Mély fájdalommal búcsúzom Rajk Lászlótól, az egyik legnagyobb díszlet- és látványtervezőtől. Lacival nemrég dolgoztunk együtt az Esti dal című díjnyertes rövidfilmben, amit Tunyogi Henriett rendezett" - írta egy közös kp kíséretében a művésznő.

Ezt tedd, hogy semmi baj ne történjen péntek 13-ánhttp://www.life.hu/kult/20190913-ezt-tedd-hogy-semmi-baj-ne-tortenjen-pentek-13an.htmlPéntek 13. van, és utánajártunk, miért is tarják sokan szerencsétlennek a mai napot, és mit tehetsz annak érdekében, hogy elkerüld a szerencsétlenségeket! KultOrigoMeghalt Marton László Kossuth-díjas rendezőhttp://www.life.hu/kult/20190913-meghalt-marton-laszlo-kossuthdijas-rendezo.htmlHosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező. Kult--Elhunyt Daniel Johnston amerikai énekes-dalszerzőhttp://www.life.hu/kult/20190912-elhunyt-daniel-johnston-amerikai-enekesdalszerzo.htmlElhunyt Daniel Johnson énekes-dalszerző. Az amerikai underground színtér jellegzetes figurája, zenész és vizuális művész 58 évesen halt meg Houstonhoz közeli otthonában.KultOrigoImádták úgy is, imádják így is! Amikor a tévésorozatok a mozivászonra költöznekhttp://www.life.hu/kult/20190910-a-legjobb-tevesorozatok-alapjan-keszult-mozifilmek.htmlSzeptember közepétől játsszák a mozik a Downton Abbey filmet, amely a magyar tévénézők körében is közkedvelt sorozat egész estés, az eredeti szereplőkkel készült változata. Ennek apropóján utánanéztünk melyek voltak eddig azok a tévésorozatok, amelyek a legnagyobb sikerrel költöztek át a moziba. KultOrigoSiklóernyőzés közben hunyt el a népszerű szerb rapper, Gruhttp://www.life.hu/kult/20190911-sikloernyozes-kozben-hunyt-el-a-nepszeru-szerb-rapper-gru.htmlTragikus balesetben életét vesztette Gru szerb rapper. KultOrigoIlyen volt 9/11 a magyarok szemével - Videohttp://www.life.hu/kult/20190911-ilyen-volt-911-a-magyarok-szemevel.htmlA Life.hu New Yorkban járt, hogy kizárólag ott élő magyarokat kérdezzen, miként él bennük a 9/11 terrortámadás emléke. Exkluzív interjúk olyan magyaroktól, akik soha korábban még újságíróknak erről nem nyilatkoztak, velünk most kivételt tettek. Diákok, akik elmondták, hogyan tanítják Amerika legmegdöbbentőbb terrorakcióját az iskolában, és az American Airlines-nál dolgozó légiutaskísérők meséltek, hogyan élnek együtt munkájuk során nap mint nap a szörnyű esemény emlékével. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.