L. L. Junior egyórás találkozót engedélyezett Csillának és Lacikának

Forrás: Instagram/l.l.junior -
Hopp Csilla kisfiú L. L. Junior temetés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L. L. Junior belement, hogy Csilla egy órára láthassa kisfiát, Lacikát.

L.L. Junior továbbra is azt tervezi, hogy ő neveli a jövőben kisfiát. Lacika öccse tragikus halála óta édesapjával van. Csilla elhozhatná a kisfiút, de nem akar neki még több fájdalmat okozni. Junior nemrég engedélyezett egy egyórás találkozót, ahol az ő jelenlétében volt párja találkozhatott a gyermekkel.

Ügyfelem teljesen normális, ép, stabil mentális állapotban van, és tökéletesen alkalmas arra, hogy szülői kötelezettségeinek eleget téve, szeretetben felnevelje Lacikát. (...) Ameddig nincs bírósági végzés arról, hogy ki nevelheti a gyereket, addig eljárás jogilag egy-két hónapig, csúnya szóval élve „szabad rablás" van, és az édesapa sajnos kedvére alakíthatja a találkozókat. Természetesen ugyanígy Csillánál is lehetne a gyermek, bármikor visszavehetné, de Lacikára tekintettel az édesanya belátó, és szeretné óvni a civakodástól és a további fájdalmaktól" – nyilatkozta a Borsnak Hopp Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor.

L. L. Junior Forrás: Instagram/l.l.junior

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.