Pintér Tibornak át kell neveznie a Demjén-musicalt

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
musical Demjén Ferenc cím Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor nagyszabású műsorral készül, amelynek a Demjén-musical címet adta, de át kell nevezni: nem Demjén Ferenc éltéről szól a darab.

Demjén Ferenc jól van, de nem lesz ott a nevével fémjelzett musical bemutatóján. Ugyan olyan hírek jelentek meg, hogy lemondta a részvételt, valójában sosem ígérte meg, hogy ott tud lenni. A december 30-ai koncertjét tekinti betegsége utáni első megjelenésének.

A Nemzeti Lovas Színház nem nevezheti Demjén-musicalnek a produkciójukat Fotó: Hirling Bálint - Origo

Az pedig, hogy a Nemzeti Lovas Színház A szabadság vándorai: Demjén-musicalnek nevezte el a produkciót komoly feszültséget okoz, ugyanis nem Demjén Ferenc életéről szól a darab, pusztán néhány dalát engedélyezte felhasználni. A Ripost információi szerint Demjén Ferenc stábja hivatalosan is jelezte Pintér Tibornak, hogy ne reklámozzák a darabot Demjén Ferenc nevével. Úgy tudni, a két stábnak sikerült megbeszélniük a helyzetet, és abban is megállapodtak, hogy a vitás kérdések esetén szorosabb kommunikációt folytatnak.

Jolly és Suzy ismét szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-jolly-es-suzy-ismet-szakitottak.htmlÚgy tűnik, Jolly és Suzy nem tudták rendehozni kapcsolatukat. A legfrissebb hírek szerint a pár ismét szakított, az énekes pedig visszatért fiatal szerelméhez. TV + SztárokOrigoGyermekekkel készül Guinness-rekord kísérletre Polgár Judithttp://www.life.hu/sztarok/20190912-gyermekekkel-keszul-guinnessrekord-kiserletre-polgar-judit.htmlFöldrészeket összekötő Guinness-rekord-kísérletre készül Polgár Judit nemzetközi sakknagymester.TV + Sztárok--Meztelenül fotózták le Gwyneth Paltrowt - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-meztelenul-fotoztak-le-gwyneth-paltrowt.htmlGwyneth Paltrow meztelenül jógázott a természet lágy ölén és ezt le is fotózták. TV + Sztárok--Smaltig Dalma kiszállt a Feleségek luxuskivitelben című realitybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-smaltig-dalma-kiszallt-a-felesegek-luxuskivitelben-cimu-realitybol.htmlMost már biztos: Smaltig Dalma nem szerepel a Feleségek luxuskivitelben folytatásában. TV + Sztárok--Légi szenteltvíz-permetezéssel küzdenek az iszákosság ellen Oroszországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-legi-szenteltvizpermetezessel-kuzdenek-az-iszakossag-ellen-oroszorszagban.htmlHetvenliternyi szentelt vizet permeteztetett szét egy repülőgépről az iszákosság és a paráznaság elleni küzdelem jegyében Szavva, Tver és Kasinszk metropolitája - jelentette csütörtökön a TIA helyi hírügynökség. TV + SztárokOrigoVajna Timire a nyílt utcán támadtak ráhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-vajna-timire-a-nyilt-utcan-tamadtak-ra.htmlVajna Timiről sok álhír terjeng, az egyik miatt az utcán rá is támadtak a celebre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.